A nemzetközi helyekért zajló küzdelemben egy parázs meccsel zárnak a fiúk vasárnap este, ahol az elmúlt 5 meccs alapján legjobb formában lévő AC Milan látogat a szintén jó formában lévő nápolyi csapathoz.

A vendégek szárnyalnak az újraindulás óta, igaz a Spal otthonában értékes pontokat vesztettek, de azon kívül 4/4 győzelmet hoztak Ibráék, legutóbb egy 4-est rúgva a Juvénak. A Lazionak is gurítottak előtte egy hármast, illetve a Romát is két gólt rúgva verték, úgyhogy egész jó formában van a csapat. Egy esetleges Milan győzelemmel helyet cserélhetnének a csapatok, valószínűleg ez is extra motiváció lesz a vendégeknek.

Hazai oldalon sincsenek rossz előjelek a meccs előtt, az Atalantától kikaptak ugyan 3 fordulóval ezelőtt, de azon kívül 100%-os mérleget hoztak az újraindulás óta, illetve nyertek egy olasz kupát a Juve ellen. A tipp szempontjából biztató jel, hogy a Genoa, Roma, Spal trió is rúgott gólt a nápolyiaknak. Ospina kiesett ugye még az Atalanta elleni meccsen, rajta kívül nincs jelentős hiányzó.

A Napoli elmúlt 10 otthoni, Milan elleni meccséből 9 alkalommal született legalább 3 gól, ami azért abba az irányba mutat, hogy ma sem marad érintetlen a nápolyi háló. A Milan legutóbbi 5 Serie A-s meccsén legalább 2 gólt szerzett, jó formában a piros-fekete támadóalakulat.

A Milan egy remek Juve elleni fordítással hangolt a meccsre, míg a Napoli egy kicsit szenvedős meccsen hozta el Genoából a 3 pontot. Az előjelek alapján egy kiegyenlített meccs várható, nem lepődnék meg egy X-en sem, de a Milantól legalább egy gólt várok az összecsapáson a formájuk és mutatott játékuk alapján.

Napoli - AC Milan: AC Milan által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp