Újra Real Madrid meccsel zárul a spanyol bajnokság aktuális fordulója, amely immár a 36., és még mindig ádáz harc folyik a bajnoki címért, úgyhogy nem árt fullon kell tartani a koncentrációt.

Szerintem ez a Real már nem fog hibázni ebben a bajnokságban, Zidanenak annyi variációja van a rotálásra, hogy semmi kihívást nem jelent, hogy gyakran 72 óránként játszanak. Visszatér a komplett védelem, és én hiszem, hogy még egyszer ebben a bajnokságban ki fog szakadni a gólzsák. Olyan szinten nyomás nélkül játszhatnak a madridiak, hogy szerencsésebb esetben még két döntetlen is belefér a hátralevő három meccsből, így nincs olyan nagy gólkényszer, ha esetleg félidőre nincs meg a vezetés. Hosszú sérülés után Asensio is góllal tért vissza, de Hazard, Vinicius Junior és a bombaformában lévő Benzema is potenciális gólveszély, és ugye a szokásos tizenegyes is egy félgól már.

A Granada egész jó meccsekkel tért vissza a bajnokság hátralevő részére, nyolc meccsből hatszor is gólt, vagy gólokat lőttek, kaptak is eleget, különösebb nyomás itt sincs. A kiesést már rég elkerülték, az európai indulásra viszont még elég komoly esélyük van, kérdés bevállalják-e ezt a rengeteg plusz meccset és utazást, hogy aztán nehogy úgy járjanak, mint az Espanyol, hogy majd meszelnek a bajnokságban a kettős terhelés miatt (is).

Nem hiszem, hogy itt ultra-defenzívre teszik magukat a hazaiak, egész élvezetes meccsre lesz itt kilátás, az utóbbi időkben masszív Real sikerek születtek az egymás elleniken, az emlékezetes 9:1-et is a Granada kapta, ha most kilencet nem is, de kettőt minimum összehoz a Real.

Granada CF - Real Madrid: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp