A szezon meccse következik mindkét csapat számára, ugyanis a feljutást eldöntő meccs jön a Wembleyben a két liga 1-es csapat között.

Mindkét csapat gólokban gazdag meccseken jutott tovább, leginkább erre alapozom a tippemet. A Wycombe végképp hozza a gólokat, az elődöntős első meccsen 4-1-re nyert, a visszavágón pedig egy 2-2-t hoztak össze. Az Oxford oda-vissza hozott egy 1-1-es döntetlent, amely meccseken már az első félidőben megtörtént a gólváltás a csapatok között.

A csapatok korábbi meccsei alapján is megállapítható, hogy többnyire már az első félidőben megkezdődik a gólgyártás, még az underes meccseken is. A szezon során a Wycombe meccsein kb. 60%-ban volt 1 vagy annál több gól az első félidőben, míg az oxfordi csapat ebben a mutatóban az élen jár a bajnokságban, meccseinek 86%-án jött legalább egy gól a félidőig. Ezeken a gólos meccseken az Oxfordnál nem volt ritka a 2-3 gól sem.

Az egyedüli probléma a tippel az lehet, hogy a Wycombe nem egy nagy overes csapat, az egész szezonban mindössze meccseinek 38%-án volt 3 vagy annál több gól. Igazából egy ilyen fontos meccsen nem mindig kifizetődő gólokra fogadni, de látva az elmúlt szintén ugyanolyan fontos meccseken mutatott játékot hajlok afelé, hogy már az első félidőben lesz legalább egy gól. Ha pedig az egy gól megvan, onnantól minimum push a tipp, viszont ha sikerülne még egy gólt szereznie valamelyik csapatnak, akkor remek 1,98-as oddsot kaptunk ezért a tippért. Érdekes kettősség, hogy a ligában a Wycombe elég underes csapat volt, a rájátszásban pedig megtáltosodva rugdossák sorra a gólokat. Az Oxfordnál pont ellenkező a felállás, de az első félidős gólokat továbbra is szállítják az oxfordiak, így bízom benne, hogy továbbra is megtartják jó szokásukat, és hamar belemennek a fiúk egy adok-kapokba.

Oxford United - Wycombe Wanderers: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp