A találkozó gyakorlatilag tét nélküli, az Atalanta csapata jövőre a BL-ben, míg a vendég Brescia a Serie B-ben játszhat a következő szezonban.

Kiváló formában van az Atalanta csapata, az újraindulás óta lejátszott hét mérkőzésén veretlen, mindössze egy döntetlen rontja az összképet, a már (mondhatni) bajnok Juventus ellen játszottak 2-2-t. A csapat eddig messze a legtöbb gólt szerezte, 32 mérkőzésen 87-et, ami tizenkilenc találattal több, mint az utánuk következő két legeredményesebb klub, az Inter és a Lazio. Idén eléggé megszórják az ellenfeleket, Lazio három, Lecce hét, Torino hét, Parma és Milan öt-öt kapott találat... Az Atalanta még áll a Bajnokok Ligájában is, ott például 8-4-es gólaránnyal ejtették ki a Valenciát.

Két játékosára nem számíthat a hazai csapat trénere, Gasperininek nélkülöznie kell Murielt és Gosenst, ha csak valami csoda folytán össze nem drótozzák őket. A Brescia csapatánál hiányzik majd Joronen kapus, valamint Bisoli és Cistana sem léphet pályára. Kérdéses ugyanakkor, hogy Alfonso és Martella tudja-e vállalni a játékot.

Mind Ilicic, mint Alejandro Gomez igen jó szezont fut idén, az értékeléseket tekintve ott vannak a legjobbak között.

Úgy gondolom, hogy az idei szezont, a formát és az önbizalmat tekintve az Atalanta csapata gálázhat ma este. Idén eddig egyszer találkoztak, akkor 3-0-ra nyert az akkori vendég Atalanta együttese.

A tét nélküliség miatt, ma egy felszabadult Atalantát láthatunk, akik szerintem előveszik az idei szezonban oly sokszor látott eredményes támadójátékot és sima, gólzáporos győzelmet aratnak a már biztos kieső Brescia csapata ellen.

Atalanta - Brescia: Atalanta által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp