A kiesés elkerüléséért küzd idén a Watford és a West Ham United csapata. Mindkét csapat 34 ponttal áll egyaránt, a még éppenhogy bent maradó 16 és 17. helyen állnak.

Mindkét csapat egyaránt győzelemmel hangolt erre a fontos találkozóra, a West Ham a már biztosan kieső Norwich csapatát verte idegenben 4-0-ra, míg a Watford hazai pályán 2-1-re a Newcastle United csapatát győzte le.

A hazai keretben csak két játékos pályára lépése kérdéses, Felipe Anderson és Snodgrass. Nagyobb érvágás a norvég középpályás hiánya, ő idén 25 találkozón 5 gólja mellett 4 gólpasszt is kiosztott. A vendégeknél biztosan nem léphet a gyepre Deulofeu, Janmat illetve Success sem. Kérdéses ugyanakkor Troy Deeneyé, aki 8 góljával a csapat házi gólkirálya idáig.

Egymás elleni találkozóikon rendre vannak gólok, bár pár találkozóval ezelőtt a 2017-es és a 2018-as években lejátszott három találkozó egyaránt 2-0 lett ide vagy oda.

2 forduló van még hátra a szezonból (plusz ez a mai), mindkét csapatnak nehéz mérkőzései vannak hátra. A Watford a Manchester City és az Arsenal ellen sem számíthat pontra, pontokra, muszáj nekik ma nyerni, ha nem szeretnének elbúcsúzni a legmagasabb osztálytól. A West Ham csapata a Manchester United mellett az utolsó fordulóban az utolsó előtti helyen álló Aston Villát fogadja, azt a csapatot, akik még bent maradhatnak is akár.

Fontos találkozó mindkét csapat számára a mai, nagy lépést tehet a bentmaradás felé az az együttes, aki nyer. Nem hiszem, hogy kiegyeznének majd az egy ponttal, bár az is igaz, hogy azzal is előrébb lesznek valamivel. Az előnyük 3-3 pont a már kiesőhelyen álló Bournemouth-Aston Villa párossal szemben. Izgalmas hajrá várható!

West Ham - Watford: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp