Ez a csúnya Atalanta nem csak magát, de minket is megszívatott az előző meccsén a Verona ellen mikor vártuk az újabb gálát és csak egy gólra voltak képesek... ejjj-ejjj... Viccet félre téve van ilyen nap mikor semmi se jön össze. Nagyon élvezetes meccs volt, legalábbis én bírtam. Az 1:1 ellenére rengeteg helyzet, több mint egy tucat védést mutattak be a kapusok, a befejezésekkel volt egy kis problémájuk a fiúknak. De ezért szeretjük ezt a csapatot, felvállalják a támadófocit és minden meccsük elé élvezettel ül le az ember, mert tudja jól fog szórakozni.

Gasperini csapata hamar megkapja a javítási lehetőséget hazai pályán hiszen a nem éppen jó formában levő Bologna lesz az ellenfél akit a Milan darabokra tépett az előző körben(1:5), motivációs gondokat is lehet felfedezni hiszen beleszürkültek a középmezőnybe ahonnan aligha van út se lefelé sem pedig fel az Európa irányába. Ellenben az Atalantával akik csupán élvezik a játékot aki szembe jön agyon csapják. A pénzdíj miatt sem mindegy hogy második vagy akár negyedik helyen zárnak, na meg mennyivel szebben csillog az ezüst, hiába ugyanúgy Bajnokok Ligája csoportkört ér a negyedik pozíció is. A másik céljuk pedig a bűvös 100 lőtt gól elérése, amitől csupán 6 gólra van a csapat és szinte 100%ra mondom hogy meglesz nekik, sőt "nehogy" ezen a meccsen elérjék már Zapataék. Ez olyan csúcs lenne ami talán senkinek sem sikerült még az olasz ligában, de az utóbbi 25 évben biztosan nem azt tudom..

Az őszi meccsükön egy gyengébb első félidő okán a Bologna 2:1-re nyerni tudott saját közönsége előtt, ma viszont eljött a bosszú ideje még ha szurkolói nélkül is kell megvívnia ezt a csatát a fekete-kékeknek sima győzelmüket várom. Tippem egy gólokban gazdag hazai siker, örömfoci, számszerűleg 4:1.

Atalanta - Bologna: Atalanta által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp