Az az igazság, hogy akár nagyon röviden is össze lehet foglalni ezen a Juventus - Sampdoria mérkőzés lényegi részét. Éspedig: ha a Juventus legyőzi a Sampdoriát, akkor megnyeri a bajnokságot. Ennyi, kész, vége. Az előbbi alapján akár azt is lehetne gondolni, hogy bármilyen egyéb másik dolog lényegtelen, ám ez azért korántsem így van. Ugyanis van még egy másik - és a torinói csapat szempontjából szintén fontos - dolog is: az a helyzet, hogy nem csak az olasz bajnoki cím megszerzésére van esélye a Juventusnak, hanem már csak egy nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy a 2019-2020-as bajnokság gólkirálya is Juventus-játékos legyen. Ez pedig olyan "apróság", amelyet biztosan nem fog veszni hagyni Olaszország rekordbajnoka és a világ egyik legjelentősebb focicsapata. Teljesen biztos vagyok abban, hogy a torinói alakulat küzdeni fog a gólkirályi cím megszerzéséért is.

Jelenleg ott tart ez a dolog, hogy ezen a listán 31 góllaL 1. helyezett a Lazio-csatár Ciro Immobile és 2. helyezett a 30 gólos Juventus-csatár Cristiano Ronaldo. A 21 góllal 3. helyezett belga Romelu Lukaku (FC Internazionale Milano) már nem szólhat bele a "nagyok" csatájába. Szóval mindössze két focista küzd ebben az idényben a gólkirályi cím megszerzéséért, lépéselőnyben van Cristiano Ronaldo vetélytársa és 3-3 mérkőzés van hátra "lemeccselni' a gólkirály kilétét. Én azt vélem, hogy a Juventus minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy játékosa nyerje meg a gólkirályi trófeát, s ez bizony azt jelenti, hogy Cristiano Ronaldo a lehetőség szerinti legtöbb gólt fogja szerezni ezen a hátralevő három mérkőzésen. És így már ezen a Sampdoria elleni meccsen is lehet 1-2 gólja.

Azért is tippelek arra, hogy legalább 2 gólt fog szerezni a házigazda Juventus, mert vélhetően éppen Cristiano Ronaldo fogja szerezni ezt a 2 gólt. Ám az sem baj, ha csak 1 gólt fog szerezni Cristiano Ronaldo, mert ez esetben biztosan akad majd olyan Juve-játékos, aki már csak azért is gólt fog szerezni, hogy bebiztosítsa csapatának az újabb bajnoki címet.

Tipp: Juventus 1.5 gól felett.

Juventus - Sampdoria: Juventus által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp