Héten erre a mérkőzésre a hazai csapatot preferáltam inkább, ez valószínűleg betudható annak, hogy nem a manchesteri csapatok a szívem csücskei, de meghallgatva az SPF tippajánló podcastjét rá kellett jöjjek, hogy itt toronymagas esélyes a Manchester United, és bizony ők fognak jövőbe indulni a BL-ben nem a leszteri csapat.

Kipukkadt a Leicester a szezon végére, újra indulás óta, mindössze 3 győzelem, 2 döntetlen, illetve 4 vereség a mérlegük, aminek köszönhetően a magabiztos harmadik helyről már csak az 5. helyen állnak s nagy veszélyben a BL indulásuk. Az eddigi menetelésüket nagyban köszönhetik annak, hogy sikerült pótolni Maguiret Söyüncü személyében, illetve, hogy Smeichel valami elképesztő formában véd. xGa alapján 7,48 góllal kevesebbet kaptak, mint amennyit a kidolgozott helyzetek minősége behatárolt volna. Annak tudatában hogy a védelem oszlopa hatalmas butasága miatt elmeszelte magát az utolsó 3 fordulóra, nagy gondban lesznek a rókák a bomba formában lévő MU támadó sorral szemben.

Ezzel szemben nagyon jól jött ki a vendég csapat a kényszerszünetből, tekintve hogy Pogba játék kedvet kapott, Bruno Fernandes mind valami megváltó VENI VIDI VICIként robbant be a manchesteri kezdőbe, s mára már megkerülhetetlen alapember, Greenwood lövései olyanok, mintha Van Persieről mintázta volna a lövő technikáját egy az egybe nagyon szépen menetelnek a jövő évi BL szereplés felé. Sima vendég győzelmet is vállalhatónak tartanám, ha nem Solkjsear ülne az edzői székbe. Ezzel a tavaszi szerepléssel, még egy ideig bebetonozta magát, de hosszútávú megoldásnak szerintem továbbra is alkalmatlan a MU edzői székébe, ha komolyan élne akarnának törni.

Mindent egybevetve itt az United nem fog ma kikapni, Leicester kell menjen a gólért, s ilyen kontrajátékkal amivel a MU rendelkezik, nagyon nehéz helyzetbe fogják hozni magukat, két pontos kontra s a meccs lejátszottnak lesz tekinthető. Vendég győzelmet várok, amit egy DNB-vel biztosítók be.

Leicester City - Manchester United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp