A Vasas a Kazincbarcika elleni meccset egyértelműen Bene Ferenc edző miatt bukta el. Olyan kezdőcsapatot rakott fel, amelyben nem volt koherencia. Vernes pályára küldése egyértelműen hiba volt, Balajti Ádám is csak akkor került helyzetbe, ha második hullámban tudott megérkezni a kapu elé. Az egyetlen normális csatár Feczesin Róbert volt, aki szerintem még mindig az egyik legjobb magyar középcsatárnak számít. Hiányzott a támadásokból Radó András, aki inkább házasodott, de úgy olvastam, hogy szerdán már pályára lép. Akkor kezdett el normálisan játszani a csapat, amikor olyan középpályások jöttek a második félidőre, akik megteremtették a kapcsolatot a védelem és támadósor között, elkezdték szervezni a játékot. Pekár és Kleisz játéka megfelelő volt már, velük sokkal veszélyesebben játszottak. Ha Bene nem gondolja azt, hogy elég, ha csak felküldi a mezeket a pályára, hanem mondjuk focizni is fognak a játékosok, akkor nem lehet gond a csabai győzelem.

Mert nem akarom megsérteni a Csaba szurkolókat, de nagyon gyenge játékkal rukkolt elő a lila-fehér csapat Szegeden. Tudom győztek, és a győzelmet nem kell magyarázni, de a Szeged büntetőt hibázott, kapufát lőtt, helyzeteket dolgozott ki, a Csaba pedig kontrázott kettőt, és Uram Janó pedig kivédte a szegediek szemét. Nagy kiállítása után már nyeregben érezte magát a Szeged, kicsit nagyképűek is voltak, ez bosszulta meg magát a végén.

Szerintem a Vasas beindul és nagyon nyomni fog a mérkőzés elejétől. Uram János jó kis kapus, de ilyen támadók ellen nem hiszem, hogy képes lehet a clean sheet-re. Ha pedig gólt lő a Vasas, győz is.

Bekescsaba - Vasas: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp