Továbbra sem hiszek a Békéscsabának, kövezzenek meg érte. Végigszenvedtem Schindler Szabolcs edzőnek a Vasas elleni mérkőzésértékelését, illetve sajnáltatást. A csabai keret nagyon szűkös, már a Vasas ellen is a második csapattól hozott fel valakit a védelembe, nem tudott mérkőzés közben cserélni, mert nem volt kire, blabla ment. Mintha előre mentegetőzne a várható rossz eredmények miatt, valahol ő is érzi, hogy hatalmas szerencséjük volt eddig. A három naponta történő meccselést nem bírja a csapat, Paudits, aki a Vasas ellen a góljukat szerezte, a meccs közben lesérült. A rengeteg utazgatással együtt ez már szerintem sok lesz a csapatnak, szép lassan kipukkadnak. Uram János tartja a csapatot meccsben, de egy kapussal nem lehet sokáig partiban maradni. Szóval én várom a nagy buktájukat, ami előbb-utóbb biztosan eljön.

Ideális ellenfél ehhez az Ajka, amelyik kifejezetten jól kezdte a szezont. A Győri ETO elleni győzelmet még lehet a szerencsére fogni, de a Kazincbarcika elleni 3-1-et már nem. Láttuk, hogy mit tud védekezésben a Barcika, hiszen a Vasas elleni meccsük tévés volt. Nagyon erősen tudnak védekezni, szóval valamit nagyon tudnak támadásban Nagy Krisztiánék.

Az Ajkának a sorsolás szeszélye folytán megint nem kell utaznia, tehát sorban a harmadik mérkőzését játszhatja hazai közönség előtt (2800 és 2000 néző volt az előző fordulókban). Ez pedig nem kis előny ebben a nagy menetelésben, ahol szerda-szombat ritmusban jönnek a meccsek. Sokkal pihentebb Kis Károly mester csapata, mentálisan egyben vannak. A hullafáradt, szűk játékoskerettel érkező Békéscsabát is könnyedén megverheti tehát a bányászcsapat, de azért odateszem a DNB-ét.

FC Ajka - Bekescsaba: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp