A Szeged nem kezdte jól az új szezont. Először is hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban kaptak ki 2-1-re a Békéscsabától. Szerintem ott nem érdemeltek vereséget dr. Dobos Barna edző fiai, de büntetőt hibázott a csapat, kapufát lőttek, stb. Érdekesség, hogy a büntetőrúgásra nem Dobos Áron volt kijelölve, de a kijelölt játékos valami miatt átadta neki a lehetőséget, amit persze az edző fiacskája kihagyott… Az edző pedig nem rá volt mérges, hanem arra, aki átadta a lehetőséget! A második meccsen Csákváron értek 1-1-et, ami szerintem nem rossz eredmény, Csákváron mindenki meg fog szenvedni. A csapat tömve van minőségi játékossal, financiális értelemben rendben vannak, tapasztalt edző ül a kispadon, előbb-útóbb jönni fognak az eredmények.

A Szentlőrinc ellen pont ideális alkalom kínálkozik ehhez. Az újonc kiscsapat első alkalommal Szolnokon kapott ki minimális különbséggel (0-1), majd meglepetésre hazai pályán püfölték el a Gyirmótot (2-0). Az a hazai pálya Kozármisleny volt, szóval ennek tükrében még szebb az eredmény.

Idegenben azonban a Szolnok ellen nem sokat mutatott a Szentlőrinc. Leigazolták most a tapasztalt Fröchlich Rolandot, aki a középpályán adhat némi kreativitást a csapatnak, de összességében nem a látványos játék fogja őket jellemezni, hanem a kúszás-mászás. Én azt várom, hogy Szegeden most kissé tompábbak lesznek a vendégek, hiszen sok ember előtt kell majd játszani, amihez nem szokott hozzá a csapat. Emellett egy overmotivált együttes ellen lépnek pályára, mivel a Szeged éhes már a győzelemre. Hazai pályán a Szeged kétszer olyan jó, mint idegenben, és ezt elégnek érzem a győzelmükhöz.

Szeged - Szentlőrinc SE: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp