Sokat gondolkodtam és kutattam, mi lenne a legjobb opció erre a meccsre, hát az első félidei gólok mellett döntöttem. Úgy gondolom, addig kell meglovagolni a Bayern vonatát, amíg ilyen sebességgel haladnak.

Nyilván nem sok újat tudok mondani, az egész világ a Barcának lőtt 8 gólon ámult, és tényleg úgy játszottak a bajorok a Barcával, mintha egy harmadosztályú csapat állna velük szemben. Vicces volt látni, hogy Alaba az öngólja után csak mosolygott a történeten, tudta ő jól, hogy ha megindítják, akkor közé tesznek vagy 5-6 gólt. Ezen a meccsen sem gondolom, hogy másképp alakulna a bajorok játéka, tipikusan az elejétől kezdve nyomják és meg akarják semmisíteni az ellenfelet. Ez a nagy nyomás legtöbbször már a félidőre gólokban mutatkozik meg és gyakran már az első 45 percben eldől a meccs sorsa. Most is valami hasonlót várok a Lyon ellen, de amolyan biztonsági játékként egy első félidei hazai gól is sokat segíthet a tippemen.

A Lyon viszonylag nagy tettet hajtott végre azzal, hogy megverte a Cityt, nyilván szintén mindenki látta Sterling helyzetét, ha az bemegy, most lehet a City elleni meccsről írnám a Bayern hendit, de nem ment. Egyébként a franciáknak nem rossz a védelmük, de gyakorlatilag a szezon során nem találkoztak olyan minőséget képviselő csapattal, mint a Bayern. Sokat mondó az is, hogy a Bayern végső győzelmére két meccsel a vége előtt 1,53-at adnak az irodák, a Lyon-City meccs előtt ez 2,30-2,50 között mozgott.

Összességében az elejétől kezdve Bayern hengert várok, amihez társulni fognak a gólok is. Valamennyire biztonsági játék is ez, ugyanis nem csak a Bayern teljesítményére alapozok, mert nyilván náluk is lehet egy kis megingás és a Lyon is besegíthet az első félidei gólokba. Ha úgy alakul a meccs, ahogy azt előzetesen várni lehet, akkor a 30. perc környékére ez az opció már nyertes lesz.

Lyon - Bayern München: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp