Tegnapi nap lement az első elődöntő, és mindenki attól várt valamiféle izgalmat a két párosítás közül, nahát sajnos nem azt kaptuk amire vártuk, a PSG esélyt nem adva, tükörsimán mosta le a pályáról a lipcsei csapatot. Hasonló mérkőzést várok a mai találkozótól is.

Juventus, Manchester City, Bayern Münich lehet az útja a Lyon csapatának a BL döntőbe jutása esetén. (Ezzel szemben a PSG-nek Dortmund, Atalanta, Leipzig, inkább nem is mondok semmit). Ha valami csoda folytán sikeresen venné a mai akadályt is a Lyon akkor német, olasz, angol bajnoki veréssel kerülne döntőbe ami nem lenne kis teljesítmény, de úgy gondolom erre nem fog sor kerülni. Az eddigi teljesítmény is nekik felér egy BL győzelemmel. Juve kiverése úgy gondolom, hogy annak volt köszönhető, hogy Sarrinak túl nagy volt a nadrág, nem ő volt a tökéletes edző a Juventus számára, az ember amelyik pár éve még bankárként tevékenykedett, és egy Chelsea öltözőben sem tudott rendet tartani, nem tudom mit gondoltak, mi fog lenni mikor CR, Bonucci, Chiellini, Buffon féle vén, rutinos rókákat kell terelgetnie. Pep Guardiola Man Cityje pedig megint belenyúlt úgy a mérkőzésbe, ahogy szokásához hűen szokott, túlgondolta az ellenfél tudását, mindent próbált rájuk kihegyezni, olyan felállásban állította fel a csapatát, hogy a szezonban mindössze 2-szer játszott a csapata, ahelyett hogy játszotta volna a saját játékát, mert egy Lyon szintű csapat ellen felesleges volt ennyire az ellenfélre fókuszálni.

Bayern Münich amit idén lenyom a BL-ben az valami félelmetes, magabiztosan húzták be az eddigi ősszes Bajnokok Ligája mérkőzésüket, 7-1es összesítéssel verték ki a Chelseat, illetve már-már keresztre feszítették a Barcát, úgy hogy a végső döféseket, az épp tőlük kölcsönbe levő Coutinho vitte be. Ilyen magabiztos játékkal és mentalitással, úgy gondolom könnyedén fogja aposztrofálni az elődöntőjét a német csapat, és már az első félidőben le szeretné zárni a mérkőzést, hogy nyugodtan lehessen pihentetni a PSG elleni döntőre.

Lyon - Bayern München: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp