Zverev - Murray Cincinnati-ben!

Murray-ről tavaly, illetve idén az év elején sokat beszéltünk, ugye bár elég komoly műtéten esett át, ami után sokan abban is kételkedtek, hogy egyáltalán visszatér még a teniszpályákra. Ehhez képest azóta a skót szorgosan dolgozik, és győzelmeket is gyűjtögetett. Azt azonban mindenki látja, hogy ez nem a régi Murray, de persze ezt senki nem is várja tőle... Talán ő maga sem. Az akaraterő azonban sokat számít, az biztos, hogy ebben jó Andy...

Zverev pedig jó úton van, hogy ne csak " ígéretes tehetségként" emlegessék... hullámzó volt ugyan a teljesítménye állandóan, de talán a vírus előtti időszakban láthattunk olyan jeleket, ami a pozitív változást jelentheti... Talán a legszembetűnőbb az, hogy a szerváján (mellyel gyakran meggyűlt a baja) sokat javított, sokkal stabilabb lett... ez pedig kihatással volt a meccseire... önbizalomban is sokat dob ez nála! Biztos vagyok benne, hogy a megkezdett úton halad tovább a csapatával, aminek meg is lesz az eredménye... Ennek megfelelően az augusztusi gálameccsein is jól szerepelt.

Murray itt már Tiafoe ellen lenyomott egy három szettes meccset, amiben alaposan megszenvedett a skót, igazából Tiafoe-n múlt, hogy nem ő nyerte a találkozót, a sok elcsapkodott labdájának következtében...

Úgy gondolom, a szorzó még talán kicsit túl is van árazva, ez Murray nevének szól szerintem. Pedig ez a Murray, már nem az a Murray.

A 2-0 azért bátor tipp lenne, de aki érzi, talán az is vállalható... én megelégszem egy sima Zverev győzelemmel, amit az Unibet 1.49-ért kínál.

Zverev, Alexander - Murray, Andy: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp