A tegnapi nap talán legjobb teljesítményét nyújtó skót és a duplákkal hadilábon álló walesi csap össze a rendhagyó Premier Liga mai játéknapján.

Gary visszatért a phase 2-es nyilához, amivel hirtelen dobott egy 109-es átlagot Smith ellen, a duplák nagyon rendben voltak, ugyanis mindössze 8 próbálkozás kellett a 7 sikeres kiszállóhoz. A maxok annyira nem jöttek, de nagyon patent volt a játék így is, jó lenne ha végre a régi jó Garyt láthatnánk játszani.

Price egy kevésbé színvonalas meccsen maradt alul Aspinall ellen, ami leginkább a dupláinak volt "köszönhető", ugyanis 20% körül kiszállózott, ami ilyen játékosok ellen nagyon kevés. A tömeggel itt sem volt gond, 11db 140+os dobás és 3 max jött Pricetól, de a kiszállózásával mindent elrontott.

Formákat tekintve Anderson azért jobban áll, a World Matchplayen a döntőig jutott és Smith ellen is elég komoly teljesítményt nyújtott. Price első körös kieső volt a Matchplayen és tegnap sem láthattuk azt a lehengerlő játékot tőle. Egymás elleniken teljesen vegyes a mérleg, a Premier Ligában egyszer találkoztak, ott Anderson simán nyert 7:3-ra, nem mintha sokat számítana egy két évvel ezelőtti eredmény. A jelenlegi formára alapozva döntöttem Anderson sikere mellett, nyilván akár egy óra alatt is sokat változik a játék, nem hogy 1 nap alatt, de bízom benne, hogy nem csak egy kiugró teljesítmény volt ez a skóttól, hanem tényleg ilyen jó formában van most. Alapszabály a dartsban, hogy a meccset a duplák nyerik, ebben pedig elég komoly különbség volt a játékosok között tegnap. Azért a 2,25 elég jó odds, még akkor is ha három esélyben nézzük.. Gary kezdi a meccset, és ha az elejétől kezdve tolja a tegnap mutatott játékát, akkor Price kedve hamar elmehet és behúzhatja a skót a meccset.

Anderson, Gary - Price, Gerwyn: Meccs esélyek - Mérkőzés tipp