A rendőrök több lövéssel súlyosan megsebesítettek egy fekete férfit vasárnap este, emiatt tüntetésekre, rendbontásokra került sor, plusz elhalasztottak egy rakás NBA meccset, ami sajnos érintette a cincinnati-i tornát is, így az eredetileg csütörtökre kiírt Djoko-Bautista-Agut meccset péntekre kellett halasztani.

Djokovic szépen erősorrendben haladt a tornán, és mindenkit két szettben vert, Berankis-Sandgren-Struff volt a sorrend. Viszont ahogy "nehezedtek" a meccsek, úgy vált egyre könnyebbé a siker Djokovicnak, egyre jobban belelendült a játékba, és ami a legfontosabb, hogy élvezi is, így játszi könnyedséggel vágja be a nyerőket. Ugye a legjobb védekező játékos, gyakorlatilag nincs gyenge pontja, ha jó formában van, kemény borításon nem hogy Bautista-Agut, de nagyjából senkinek sincs sok esélye szettet lopni tőle.

Bautista-Agut megszenvedett az előző két körben az oroszok ellen, de szett hátrányból fordítani tudott ellenük. Nekem ő Djokovic light, mindent tud, amit Djokovic, de a szerb mindent egy fokkal jobban csinál, ami egy idő után kikészíti az ellenfelet. Bautista gyakran két második szervával kooperál, gyakran 100 mérföld körüliek így az első szervák, amik egy jobb játékosnak bőven támadhatóak. Medvedev egy kicsit magát verte a negyeddöntőben, szettje volt és semmi-40, onnan kicsit megállt, ami elég volt a spanyolnak, Djoko ellen ez már a meccsbe került volna. Bautista ráadásképp kettő órával töltött a pályán, mint Novak, ez is bőven kijöhet majd játék közben.

Djokovicnak annyira jól megy a játék, hogy rajta múlik mennyivel üti el Bautistát, játszhat csövön is a spanyol, ha a szerbnek jó napja van, akkor az 6:3 6:3-tól nem nagyon lehet jobb, tippem tehát egy sima 2:0-ás Djokovic siker.

Djokovic, Novak - Bautista-Agut, Roberto: Fogadás szettre - Pontos Eredmény tipp