Most már az US Open küzdelmei veszik kezdetét a new yorki teniszcentrumban, csupa jó mérkőzések az első körben, és egész jó szorzókat is hagytak a bukik, itt például nem tudom, hogy Ymer hogyan akar szettet nyerni Krajinovic ellen.

Filip Krajinovic szép kis fekete ló lehet ebben a foghíjas mezőnyben, mert amit az előző héten művelt a cincinnati-i tornán az több volt, mint figyelemreméltó. Karrierje legjobb helyezését ünnepelhette, mától már a 26. helyen jegyzik a szerb játékost, aki egy jó szerepléssel a top 20 ajtaját is beverheti. Az előző héten többek közt nagyon simán verte Carusot, Thiemet, Fucsovicsot és a későbbi döntős Milos Raonic ellen is komoly esélye volt. Nagyon stabil lett Krajinovic is, eléggé porolja a vonalakat, mind a két oldalról bombáz, és lábon is erős. A negyeddöntőig elég könnyed az ága, ott aztán majd lehet spórolni a Djokovic elleni derbire.

A fiatal svéd srác, Mikael Ymer a pandémiát végigülte, gyakorlatilag egy bemutató tornára sem ment el, nem játszott még brahi meccseket sem, a cincinnati-i torna selejtezőjében tért vissza, ahol simán kikapott két szettben Lloyd Harristől. Gyakorlatilag a legjobb tenisze sem lenne elég ez ellen a Krajinovic ellen, szóval csinálhat bármit, Krajinovic mindenben mérföldekkel jobb nála, még csak szoros szettet sem tudok elképzelni.

Krajinovicnak spórolni kell az erejével is, nem hinném, hogy a túlórázások, a plusz szettek hiányoznak neki, gyakorlatilag az előző hetet végig tolta, aztán most még 2 hét a legmagasabb szinten, az elején 3:0-val, és minél kevesebb játékidővel kell ütni az ellenfeleket, szóval ez sima 3:0 lesz.

Krajinovic, Filip - Ymer, Mikael: Fogadás szettre - Pontos Eredmény tipp