Krajinovic - Goffin a US Openen!

Picit lekéstük ugyan a legjobb szorzókat, hiszen Krajinovic-ra közel 1.70-es szorzóval jöttek ki először az irodák, ez mostanra 1.58-ig esett... ami nem is véletlen, szerintem az az 1.70 csak Goffin nevének szólt... Krajinovic ugyanis most sokkal meggyőzőbb teniszt mutat be, mint a belga... de elég egymás elleni mérlegükre nézni, négy meccsükön ugyan becsületesen megosztoznak (2-2 az állás), ám mindkét keménypályás meccsüket Krajinovic nyerte, méghozzá viszonylag simán (6-3, 6-3 és 6-4, 6-4).

Ha pedig a két játékos formáját nézzük, abban is jobb a szerb... idén az amerikai kontinensen ihletett formában teniszezik. Cincinnatiben ugyanis 3 tükörsima győzelem után csak a későbbi döntős (amit majdnem meg is nyert Djokovic ellen) Raonic tudta megállítani egy nagyon szoros meccsen. A három tükörsima meccs fölött sem siklanék el csak így... érdemes megemlíteni, hogy Dominic Thiem-nek és Fucsovics Marcinak is csupán 3 (!!!) nyert game-et engedett Krajinovic a két-két szett alatt (mindkét mérkőzés 6-2, 6-1-es eredménnyel végződött).

Mindezek tudatában kevésbé meglepő, hogy a US Open első körében sem vesztett szettet a szerb, M. Ymer és Giron ellen is 3-0-val jutott tovább.

Goffin mutatói kevésbé fényesek, ő Cincinnati-ben már a második körben búcsúzott (Struff ellen), majd itt az open-en is elhullajtott egy-egy szettet az első két körben Harris és Opelka ellen. Nem rossz teniszező a belga, de volt már ő a jelenleginél sokkal de sokkal jobb formában is... Úgy gondolom, hogy még ezen az 1.58-as szorzón is van érték ma Krajinovic-ban.

Krajinovic, Filip - Goffin, David: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp