Ahogy az várható volt a hosszú kényszerpihenő után nem minden csapatnak lesz ez a legfontosabb torna az életében. Sokan csak felkészülési meccsnek veszik a soron következő világversenyre való selejtezőre és a magyarok elleni produkció után joggal gondolhatjuk hogy a törökök nagy ívben tesznek erre a sorozatra. Igaz, hogy Szoboszlaiék olyan teljesítményt nyújtottak ami nekünk szurkolóknak szívmelengető volt, ilyen jól talán utoljára az Európa Bajnokságon láthattuk játszani, küzdeni őket, de ehhez kellett egy teljesen impotens török csapat is akik Gulácsit szinte meg sem tornáztatták az egész meccsen és örülhettek hogy csak egy gólt nyeltek be, igaz az akkorát szólt Szobi bombája után, hogy lehet még mindig rezeg az a bizonyos kapufa.

Szerbiába utazni nem egy leányálom és bár a szerbek is vereséget szenvedtek az első fordulóban Oroszországban (3:1), a játék képe alapján pontot érdemeltek volna. A játék szinte minden elemében felülmúlták a hazai csapatot. 60%-os labdabirtoklás, közel kétszer annyi lövés, több szöglet, és majdnem kétszer annyi (620-384) passz. Mint az már kiderült a legfontosabb, a gólok, amibe viszont alulmaradtak, de biztató volt a játék és a törököket látva most otthon könnyen megszerezhetik első pontjukat/pontjaikat. Mitrovic az oroszok ellen is beköszönt, pazar szezon van mögötte, Milinkovic -Savic és Tadical oldalán biztos okoznak majd nehéz perceket a török csapatnak.

Óvatos vagyok a tippel mert az idei NL kiszámíthatatlan és bármi megtörténhet, egy meccs után nehéz ítélkezni de egy DNB-vel vállalom a szerb sikert. Tipp: 2-1

Szerbia - Törökország: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp