Szerencsénk van, hogy a világ nem néz magyar válogatott meccseket, így még nem csaptak le a törökök következő mérkőzésére, és nem vitték le a béka segge alá a szorzókat. Bevallom, csak fél szemmel néztem a magyar-török meccset, de így is röhögtem sokat. Erdogannak kihullott a maradék haja is attól a kilátástalan focitól, amit toltak. Szerintem ez a Senol Günes nevű fószer hamarosan veszi a kalapját, aztán majd valamelyik „nagytörök” edző átveszi a stafétát. Szóval itt most olyan szövkap-buktató játékot láthatunk szerintem, valahogy egyik játékosban sem láttam a tüzet arra, hogy fusson öt métert.

A szerbek kikaptak Oroszországban, Vucic szerintem megmondta a fiúknak, ott ki kell kapni, ezért volt ott büntető, meg védelmi hibázás, de játékban megmutatták, hogy az oroszok felett állnak. Elég látványos volt ez a játékosoktól. Dusan Tadic-ot már párszor megnéztem magamnak, az Ajax csapatkapitánya, félelmetesen jól játszott a Salzburg és a Wolfsberger ellen is a felkészülési meccseken. Olyan bal lába van a srácnak, hogy öröm nézni. Ha mondjuk nem jobb oldalon kezdene legközelebb, hanem visszamenne a saját posztjára, akkor sokkal eredményesebben játszhatna. Ez önmagában elég lenne a sima hazai győzelemhez.

Most már nagyhatalmi érdek nincs a szerbek előtt, a törökök senkit nem érdekelnek, nekik csak a szájuk nagy. Szóval most fogják kitombolni magukat a játékosok, és péppé verik a kapitány-buktatáson ügyködő törököket. Ráadásul ha az oroszok pontot vesztenek a magyarok ellen, nagyon nyílt lehet a feljutás kérdése is. Ekkora szorzón tehát nekem ajándék a szerbek győzelme, három nap alatt nem tanulnak meg hirtelen focizni ezek a lelketlen törökök.

Szerbia - Törökország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp