Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyi hiányzóval sikerül legyőzni a török válogatottat, de a fiúk nagyon szép játékkal legyőzték a kedvtelen/gyengén játszó hazai együttest.

Ma már Oroszország legjobbjai ellen kell bizonyítaniuk a mi legjobbjainknak és ahogyan a szorzók mutatják nem ennyire esélytelen a magyar válogatott.

Az elmúlt 10 évben háromszor találkozott a két együttes, 1-1, 1-2, 0-3. Itt az ideje, hogy a csapat legyőzze az orosz válogatottat. Nagyon jó formában van az orosz együttes, az elmúlt 12 találkozójából tízet megnyert és mindössze a belga válogatott tudta oda-vissza legyőzni őket világbajnoki selejtezőn.

A csoport másik találkozóján, szintén 0-0-ával kezdődött a második félidő, ott a második félidei jó játékának köszönhetően 3-1-es győzelmet aratott a szerbek felett az orosz válogatott. A két három pontos válogatott találkozóján én is úgy gondolom, hogy az oroszok esélyesebbek, de kis szerencsével akár ma is meglepetést okozhatunk.

A magyar válogatott legértékesebbjének tartott Szoboszlai Dominik rendkívűl jó formába került az idei szezonra, annyira, hogy Őt választották meg a legjobb játékosnak az osztrák bajnokság első osztályában. Mára megtanulhatták a törökök is, hogy a magyarok ellen nem szabad közel a tizenhatoshoz szabálytalankodni, mert nagyon jól lövi a szabadokat. Úgy érzem, valamilyen szinten erre fognak játszani a srácok, mégha 'véletlenül' is. Az oroszok szövetségi kapitánya jobban, szorosabban akarja őriztetni a magyar tehetséget. Remélem más is fel fog nőni hozzá, Szalai és Sallai is bármikor képes egy-egy jó megmozdulásra.

Egy gólra bármikor képesek vagyunk, a jó kezdés nagy lökést adhat a válogatottnak, és szerintem a minimum egy gólra adott 1.47 van olyan jó szorzó, hogy muszáj bepróbálni. Remélem mostmár Szalai is hozzátesz valamit a csapat játékához, mert amit az elmúlt hónapokban, években nyújtott azzal már nem tudom miért van ott. Ilyenkor szokott gólt szerezni, mikor ennyire megkérdőjelezem, szóval én tőle várok egy gólt, hogy bizonyíthassa, ezért a ritka pillanatokért hívják be. Egy döntetlennel én már elégedett lennék, tényleg nagyon jó az oroszok formája, gólt pedig alig kaptak mostanában. Jól összerakták a védelmet, nagyon nehéz lesz áttörni.

Magyarország - Oroszország: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp