Az Angol Ligakupa 3.fordulója ezzel a találkozóval veszi kezdetét. A két csapat tíz éve nem találkozott egymással, de akkor is csak felkészülési találkozón. Háromszor játszottak egymás ellen, két Tottenham győzelem mellett legutóbb 2-2--t.

A hazai együttes az angol negyedosztályban, a League Two-ban szerepeln jelenleg két forduló után négy egységgel a nyolcadik helyen állnak. Tavaly az első körben estek ki, a Plymouth gárdájától szenvedtek 2-0-ás vereséget. Az idei kiírásban az első körben a Forrest Greent, a másodikban pedig a Plymouth gárdáját győzték le. Sérültje és hiányzója sincs a csapatnak, a legerősebb tizenegy léphet pályára. 4-4-2-ben illetve 4-3-3-ban álltak fel az első két mérkőzésen, de aligha hiszem, hogy a Tottenham ellen is támadólag lépne fel a csapat.

A Tottenham kerete olyan 350-szer ér többet, mint a Leyton Orienté. Ritkán játszik ilyen nagy csapattal tétmérkőzést a kiscsapat, szerintem örülni fognak a mérkőzésnek, élvezni fogják minden percét.

A Tottenham még ha rotált csapattal is áll ki, akkor is meg kell tudni verni a kiscsapatot, minimum három góllal. Itt az idő, Mourinhonak lehet bizonyítani, hogy helyük van a csapatban. A Tottenham csapata a bajnokság első fordulójában kikapott az alaposan megerősített Evertontól, míg a másodikban 5-2-re legyőzték a Southampton csapatát. Tavaly ilyenkor, a harmadik körben esett ki az együttes, a Colchester ellen büntetőkkel maradtak alul. Nem hiszem, hogy ezen a találkozón is betolná Mourinho a buszt, ha pedig játszik egy-két nevesebb játékos, akkor akár kiütéses győzelem is lehet a vége.

Leyton Orient - Tottenham: Tottenham által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp