A második Angol Ligakupás tippemen is két olyan csapat találkozik egymással, akik még nem találkoztak egymással tétmérkőzésen. Annyi a különbség, hogy felkészülési találkozón sem játszottak egymás ellen.

A Newport County csapata a negyedik vonalban, a League Twoban szerepel, ott két forduló alatt négy egységet gyűjtöttek eddig. Nem rendelkeznek annyira mély kerettel, mindössze 22 játékosuk van, a negyedosztály középmezőnyéhez tartoznak a keretet figyelembe véve.

A Watford csapata a világ legerősebb másodosztályában, az Angol Championshipben szerepel, ahol a két mérkőzésen szintén négy pontot gyűjtöttek. Az első osztályból kiesett együttes a másodosztály legértékesebb együttese, a szakértők a klubot a feljutó helyek egyikére várják.

A Newport csapata szerintem nem jelenthet akadályt a Watfordnak, tényleg nagy különbség van közöttük. A vendégeknél hét játékos fog hiányozni, Janmmat, Capoue, Delofeu, Hughes, Success, Welbeck és Nathaniel Chalobah. Chalobah jelenleg beteg, ezért nem lehet a csapattal, míg a többiek sérültek. Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen még könnyen meg tudják oldani a pótlásukat, rendelkezik olyan mély kerettel a Watford. Aki játszik, az biztosan mindent meg fog tenni a sikerért, hogy hosszabb távon is ott ragadhasson a kezdőben, kispadon, vagy éppen a keretben.

A sok hiányzó miatt elég magas szorzót kapott az idegenbe látogató másodosztályú együttes, amit képtelenség otthagyni. Nekem a legalább két watfordi gól is tetszik, nem hinném, hogy egy gólos találkozó lenne majd, éppen ezért a tippem az, hogy legalább két gólt szerezve fog továbbjutni a Watford csapata.

Newport County - Watford: Watford által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp