UEFA Szuper Kupa meccs egyenesen Budapestről. Gyakorlatilag elképzelhetetlennek tartom, hogy a jelenlegi Bayern München ne húzná be a meccset és nyerné meg az újabb trófeát.

A Bundesliga nyitányon egy 8:0-ás Schalke elleni gálával hangolódtak a bajorok és mutatták újra meg, ismét nem lesz ellenfelük a salátástálért zajló küzdelemben. Konkrétan teljesen ugyanaz a kezdő léphet pályára Pesten is, ami nem sok jóval kecsegtet a Sevilla számára. Alaba visszatérhet a kezdőbe, ha felépül az izomsérüléséből, de Boateng is megfelelő pótlás a védelem közepén. Coman továbbra sem elérhető, egyéb hiányzó nincs a bajoroknál.

A Sevilla az Inter 3:2-es legyőzésével nyerte meg az Európa Ligát bő egy hónapja. Azon a meccsen azért látszott, hogy ha megfelelő csatársor ostromolja a sevillai védelmet, akkor bizony megingathatók. Hát most a legmegfelelőbb támadósor ellen kell majd helyt állniuk Rakiticéknek, ami elég komoly próba lesz az egész csapatnak. A döntő óta két barátságos meccset játszottak spanyol csapatokkal, ahol 1 góllal nyertek mindkét alkalommal. Nagyon más lesz ez a mostani meccs attól, amivel eddig találkozhattak és nem is adok túl sok esélyt arra, hogy megbirkóznak a feladattal.

A Bayern támadósora kiegészült még egy Leroy Sanéval, igazából két teljes minőségi csatársor felállítható lenne a bajoroknál, így ha a pályán lévőknek nem is menne annyira a játék, van miből meríteni. Egyoldalú meccset várok, ahol kijön a minőségbeli különbség és sima bajor győzelem születik a Puskás Arénában.

Bayern München - Sevilla: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp