A német bajnokság második fordulójának nyitó mérkőzésén a Hertha látja vendégül a Frankfurtot. Ha ez az első forduló lett volna, akkor azt mondtam volna, hogy a meccs X2-es. AZ első forduló eredményeinek tükrében azonban már nem vagyok ebben olyan biztos.

A berliniek ugyanis nagyon rossz előjelekkel vágtak neki a szezonnak. Játszottak három olyan barátságos mérkőzést, amelyen kilátástalan focit toltak. Én magam az Ajax elleni meccsbe pillantottam bele (0-1), hát úgy tűnt nekem, hogy itt bizony komoly kiesési gondok lesznek Labbadiával a kispadon. Ez erősítette bennem a Braunschweig elleni kupamérkőzés, ahol ugyan lőttek végre gólokat, de 5-4-re kikaptak. Így jött el a szezonnyitó Brémában. Ahol nem hittem a szememnek. A kontrajátékuk annyira ült, hogy öröm volt nézni. Cunha és Lukebakio ott folytatta, ahol abbahagyta, és a kispadról beszállt Jhon Cordoba is meglőtte az első gólját. Egyedül Piateket kellene elfelejteni, aki még mindig nem illik bele a csapat játékába. Kellemes meglepetés volt a Hertha játéka.

Ezzel szemben a Frankfurt előzetes felkészülési eredményei biztatóak voltak. Igaz, hogy a Basel kiejtette őket az Európa Liga selejtezőjéből, de ugyanazokkal a csapatokkal mérkőztek a felkészülés során, mint a Hertha, és például a PSV-t legyőzték 2-1-re, míg a berliniek 4-0-ra kaptak, az Ajax ellen pedig 2-1-es vereséget szenvedtek. A kupában is továbbmentek az 1860 München ellen, tehát viszonylag jó szériában fogadták az újonc Bielefeldet. A meccs pedig döntetlen lett, és ők szaladtak az eredmény után. Csalódást keltő eredmény, csalódást keltő játék.

Ellenben most mégsem merném a Herthát kivenni. Emlékszem, június közepén ugyanilyen előjelekkel készültek a berlini meccsre, és a Frankfurt 4-1-re ütötte ki a Herthát. A végeredmény ezért számomra megjósolhatatlan. Ellenben jó lehetőségnek látom a gólokra fogadást, szerintem mindkét csapat lő gólt, és lesz legalább három találat. Sajnos ez az opció csak bet365-nél fogadható, így itt maradt a mindkét csapat lő gólt.

Hertha BSC - Eintracht Frankfurt: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp