A 3. hét találkozói közül lesz egy-két igazán érdekes, szoros vagy túlhypelt találkozó. A magyar idő szerint 22 órás sávból részemről érdekesnek tűnik a Bucs vendégjátéka, Brady Denverbe látogat, ahol régebben sok, kemény csatát vívott P.Manninggel, de ezek az idők sajnos elmúltak. Manning visszavonult és jövőre már Hall of Fame tag lesz.

Broncos még nyeretlen, de nem megsemmisítő vereségeket kell elkönyvelniük, hiszen a Titans csak 2, míg a Steelers 5 ponttal tudta legyőzni. De a két forduló alatt, több vezéráldozatot szenvedtek el. Irányító poszton Lock megsérült, és a mai találkozón Driskel lesz a kezdő. Steelers ellen kellett beugrani, ami nem sikerült annyira rosszul. Sok jt nem várok tőle, de meglepetés bármikor kisülhet. Futó poszton Lindsay sérült, nem játszik, Így Grodonra hárul a főszerep, hogy földön is jól teljesítsen a Broncos. Elkapó poszton Sutton egész idényre kidőlt, maradt az újonc Jeudy, Hamilton, Fant. De a másik újonc Hamler is előtérbe kerülhet. Hát nem egy veretés névsor, de meglátjuk mire megy ez a fiatal gárda. Sutton nagy érvágás, plusz Jeudy is csípősérüléssel bajlódott, Fant eddig kiemelkedik. Támadófal évek óta botrány, idén se lett jobb az egység. Védelem esetében a nagy kieső Miller, aki pass rush tekintetében még mindig a szűk elithez tartozik. Védőfalba Casey érkezése jónak nevezhető. Pass rush terén elmaradnak Chubb egyedül kevés. LB sor közepes, nincs meghatározó alakja, futást nem tudják erősen limitálni. Secondary kérdőjel, Harris elengedése még fájhat.

Buccaneers jelenleg 1 győzelem és 1 vereséggel állnak. Nyitófordulóban a Saints legyűrte őket, de ez fordítva is alakulhatót volna. A Panthers elleni győzelem már-már bizakodásra adhat okot. Irányító poszton Brady jól játszik, Saints ellen voltak megingásai és csúnya eladott labdái, de biztató a játéka. Soksor az elkapói droppolnak és így több yard vagy TD ragad bent. Futó poszton van lehetőség bőven a rotációra Jones, Fournette, McCoy. Elkapó poszton Godwin visszatér, legutóbb agyrázkódást nem heverte ki és a liga nem engedélyezte a játékát. De ma pályán lesz Evans mellett, csakúgy, mint Gronk. Gronk visszatérés után nem sokat tett le eddig az asztalra, de még ne írjuk le, főleg ne Bradyvel együtt. Lesz még szép pillanata Floridába. Támadófal nem rossz. Védelem esetében a futást kitűnően ölik, passzok ellen még sebezhetőek. Tavalyhoz képest továbbra is kétarcú a védelem. Védőfal közepén Suh szépen rombol, de Vea is szépen pusztítja a futásokat. Barrett révén a pass rush is működik. LB sor is szépen játszik. A secondary pedig közepes, még rá fért volna az erősítés.

Összességében a Bucs idegenben is favorit, köszönhetően a Broncos sérült listájának, több meghatározó játékos nem bevethető, így Brady könnyed győzelmet arat seregével. A Bucs futást jól fogja, így Drsikelnek passzolni kell, ami nem életbiztosítás.

Denver Broncos - Tampa Bay Buccaneers: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp