Az Unibetnél továbbra sem szeretik Irina Barát. Messze magasabb oddson adták a második körös győzelmét, mint a rivális irodák és most sincs ez másképpen. Ezúttal az AO győztes Kenin életét keserítheti meg az örökmozgó román.

Továbbra is szettveszteség nélkül áll Bara, aki ellen - számomra igen peches módon - Van Uytvanck feladta a küzdelmet 6-1, 4-0-s hátrányban. A román remekül alkalmazkodott a körülményekhez, amelyek fekszenek is neki. Nyilvánvalóan most egy újabb szintet kell lépni ahhoz, hogy Kenint megverje, azonban több tényező is van, amibe kapaszkodhat. Kenin messze van a csúcsformájától, miután Rómában kapott egy biciklit Azarenkától, majd két nyögvenyelős győzelemmel indított a Garroson. Először Samsonova ellen szenvedett meg az első körben, majd a román Ana Bogdan ellen is döntő szettre kényszerült. Meglepően sok a hiba tőle és a játéka sem fekszik erre a lassú pályára. A második meccsen volt is ebből némi szerencséje, miután a szervezők berakták a Chatrier-e, ahol a behúzott tető nagy előny volt számára Bogdannal szemben. Mivel a második kört bent töltötte Kenin az egyetlen fedett pályán, így nagy valószínűséggel a következő újra kint, a nagyon párás és lassabb borításon kell majd játszania. Ez tökéletes Barának.

A román lányok azért elég összetartó közösséget alkotnak ezt láthattuk már többször is. Barának mindenképpen lesznek infói Bogdantól, akinek szerintem külső pályán még ennél is több sansza lehetett volna. A teremben azért jöttek a nyerők Kenintől, azonban most meg lehet fogni az amerikait. Bara egyébként erre a stílusra fel van készítve, mivel az előző két körben is nagy adogatót vert meg. Van Uytvanck azért eléggé furcsán mozog salakon, azonban a Vekic elleni sikert egyértelműen óriási pozitívumként értékelném. A horvátnak sok jó tornája volt már és jelenleg Kenin a sok hiba miatt semmivel sem ütött jobban (Bogdan ellen), mint ahogy Vekic tette ezt Bara ellen. Továbbra is láthatjuk, hogy a nagy adogatók potyognak ki és éppen ezért komoly bonyodalmakat okozhat Bara egy kinti pályán.

Bara, Irina Maria - Kenin, Sofia: Szett hendikeppel - Hendikep tipp