Az "Év meccse"-ként emlegetik már ezt a párharcot a magyarok, de a bolgároknak is legalább ennyire fontos a találkozó. Hatalmas a tét , hiszen aki itt nyerni tud az játszhat majd az Izland - Románia párharc győztesével néhány hét múlva ahol már a nyári Európa Bajnokságon való részvétel lesz a tét. Ez a teher viszont szerintem óvatosra fogja majd a csapatokat, kevés kockázatot fognak vállalni és inkább a rengeteg taktikai faulté les a főszerep mint a góloké. Továbbá egyik oldalon sem rózsás a helyzet a fránya vírus miatt így egyik csapat sem duzzad az önbizalomtól.

Magyar oldalon a legnagyobb érvágás Szoboszlai hiánya lesz. A legértékesebb magyar játékos nagyon fog hiányozni de nem csak a szabiknál hanem támadásépítésből is. Egy ilyen játékos hiánya elég rossz hatással lehet a csapatra főleg ilyen h*lyeség miatt mint ez a fránya betegség.. A két nemzetek ligája meccsen amúgy nagyon jól játszottunk, csak kérdés a Salzburg támadója nélkül mire is jutunk. Mindenesetre nem hiszem hogy nekik ugrunk, nagyon óvatos kezdést várok kevés helyzettel az első félidőben.

A bolgárok szintén nem örvendezhetnek mostanság. Több rutinos játékosuk nem vehet részt a meccsen a vírus miatt, köztük a csapatkapitányuk Zanev sem. Nagyon kevés gól jellemzi a játékukat, most pedig még több olyan játékosukat kénytelenek nélkülözni akik legalább néha betudtak találni az elmúlt időben mint pl. a Spezia gólvágója Galabinov aki három meccsen háromszor köszönt be. Több mint 10000 bolgár szurkoló lesz a lelátókon ez némi segítség lehet a hazai csapatnak, de ennek ellenére tőlük sem várom azt hogy az eddigi stílusukat gyökeresen felrúgva éppen egy ilyen fontos meccsen rohamozzanak fejvesztve.

Tipp: Félidő x (0-0)

Bulgária - Magyarország: Félidő - Mérkőzés tipp