A Bayern is elkezdi a DFB-Pokal menetelést, első akadály az ötödik ligás Düren együttese lesz, amely nem igazi akadály, hanem egy lépcsőfok. Mondani sem kell, hogy a bajor csapat az u19-cel is esélyes lenne, de nem ez a helyzet, Flick a lehetőségekhez képest igencsak acélos kezdőt tervez, és elmondta, hogy nem lesz elég a 90% komolyan fogják venni a találkozót. Persze ez szöveg, de vélhetően komolyan veszik, ráadásul ott lesz Müller a kezdőben, Müller papa pedig jó formában van, egyébként is szívvel-lélekkel játszik, Chupo-Moting bemutatkozik, lesznek debütánsok, akik egyértelműen pörögnek, elvileg lesz Davies, akinek a sebessége a legjobbak között is kamatozik, szóval nem alibi csapattal nyomja a Bayern.

A helyzet érdekes, hisz eleve a Bayern idegenben elsz otthon, cserébe a bajor csapat olyan csapatbuszt küldött a Dürenhez, hogy a álluk leesett, miközben a Düren elnöke, mindenese hatalmas Bayern fan, Bayern mezben nézi a meccseket, amikor épp nincs kinn az Allianzban, és elmondta, hogy reflexből örül minden Bayern gólnak, szóval most is fog, miközben a dugókat saját csapata kapja...

Matusczyk, aki a Köln focistája volt pár éve, most az ötödik ligáig süllyedt mondta viccesen, hogy a céljuk az, hogy a Schalkét és a Barcát fölülmúlják, azaz megússzák nyolc alatt. Akár sikerülhet is, de én amondó vagyok, ha már így rászokott a Bayern erre a nyolcasra (Detroitban jön le a polip...) akkor minimum nyolcat ver most is. Jópár agilis játékos lesz a bajor csapatban a pályán, cserepadon egy Zirkzee, Gnabry jöhet majd a hajrára, szerintem úgy 3-4 góllal félidőnként lehet számolni.

Szerintem a Bayern berámol nyolcat, aztán ki tudja, lehet kap is egyet az íze kedvéért :D

1. FC Duren - Bayern München: Gólok száma - Felett/alatt tipp