Az történt velem, hogy majdnem "benéztem" ennek a Manchester City - Arsenal élvonalbeli mérkőzésnek a szorzóját. Jó alaposan kinéztem magamnak az "1 gól felett az 1. félidőben ázsiai hendikep" opció 1.38-as szorzóját, majd pedig elkezdtem írni az előzetest. Amikor eljutottam odáig, hogy a tippemhez 2 gól szükségeltetik az első játékrészben, s azt gondolom, hogy osztozkodni fognak a felek és mindkét csapat szerez majd gólt, gyorsan eszembe jutott, hogy átsiklottam a "mindkét csapat gólt szerez" opció felett és azt sem tudom, hogy a bukik mennyiért kínálják így a két gólt. Amikor megláttam, hogy 1.38 helyett 1.54-ért ajánlják ezt a tippet, s ráadásul nem egy félidő, hanem két félidő alatt kell "jönnie" az általam vélt elosztásban ugyanannak a két gólnak, már egyáltalán nem volt kérdéses számomra, hogy a magasabb szorzójút választom. Hiszen lényegében ugyanaz, amire gondoltam is, csak hát sokkal kedvezőbb.

Lesznek bőven hiányzók mind a két csapatban (Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko, illetve Gabriel Martinelli, Pablo Mari, Kieran Tierney, Shkodran Mustafi, Calum Chambers, Emile Smith Rowe), de mindannyiuk közül én igazából csak egy játékost emelnék ki: Kevin De Bruyne. Ha nem "drótozzák össze" őt a meccs kezdetéig és tényleg nem fog játszani, akkor a belga szupersztár hiánya még a dúsgazdag és rengeteg jó focistával rendelkező Manchester City számára is nagyon jelentősnek bizonyulhat. Úgy vélem, hogy az általam a Premier League legjobb focistájának tartott belga Kevin De Bruyne kimaradása még azt az olajpénzekből bő-bő-bő milliárd euróért összevásárolt társaságot is sérülékennyé teheti.

Márpedig a Manchester City mostanában amúgy is hajlamos a hibákra. Ezúttal pedig a hazaiak mestere, Pep Guardiola, éppen egykori másodedzője, az őt kiválóan ismerő Mikel Arteta Arsenal-menedzser ellen fog meccselni. És borítékolható, hogy Mikel Arteta nem csak arra fog felkészülni, hogy Sergio Agüero és Gabriel Jesus hiányában előre vezényel majd valakit "hamis 9-esnek", aki várhatóan Raheem Sterling lesz, nos, Mikel Arteta sok egyéb másra is fel fog készülni. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a gólváltás és 1-1 után a londoniak - ha lesz egy kis szerencséjük - szereznek majd egy újabb gólt és mindhárom ponttal távoznak Manchesterből.

Tipp: mindkét csapat gólt szerez.

Manchester City - Arsenal: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp