A bajnokságot meglepetésre 3/3-al kezdő Aston Villa látogat az elmúlt fordulóban nagy zakóba belefutó, addig veretlen Leicester otthonába.

Hazai oldalon kellően hullámzó teljesítményt bizonyít az elmúlt fordulós otthoni 0:3, viszont az eredménytől függetlenül elmondható a meccseikről, hogy a gólok rendre jönnek. Rúgtak már 5-öt a Manchester Citynek, kaptak már 3-at a West Hamtől, és 4 meccsen hoztak egy 4,8-as gólátlagot. Nem kell ezt túlmagyarázni, a támadószekció eléggé egyben van, Vardytól továbbra is várhatóak a gólok és a védelemben is benne vannak bőven a hibák.

Nehéz elmenni a Villa múlt fordulós teljesítménye mellett, konkrétan a világon bármelyik csapat büszke lenne, ha tudna egy 7-est rúgni ennek a Liverpoolnak, ők pedig megtették. Kaptak mellé 2 gólt is, de az szinte elvárt volt Kloppéktól, viszont ezen a meccsen minden összejött a támadósornak. Ha egy ilyen meccs nem ad önbizalmat, akkor semmi, és jogosan gondolhatják Watkinsék, hogy rendben van a csapat eleje és addig kell nyomni, amíg megy a szekér. 3 eddigi meccsükből 2 volt overes, a Leicester elég jó ellenfél ahhoz, hogy ezt az arányt tovább növeljék.

Az egymás elleni meccseken is rendre jönnek a gólok, úgy gondolom most sem lesz ez másképp. Azért a vendégek kicsit túlteljesítenek, lehet, hogy a Leicester most helyrerakja ezt, de nem hinném, hogy szerzett gól nélkül sikerülne lehozniuk a meccset. Igazából mindegy melyik oldalról jönnek a gólok, a lényeg, hogy kezdjék el termelni a fiúk és hozzák azt, amit eddig mutattak.

Leicester City - Aston Villa: Gólok száma - Felett/alatt tipp