Ma reggeli hír, hogy a Bodoben jó néhány hiányzó lesz a mai Molde elleni rangadón, így az odds esni is kezdett, azonban még értékesen kaphatjuk el az Unibeten!

A Molde a szezon középső harmadában igencsak visszaesett, így már nem a bajnoki cím, hanem az európai kupahely biztosítása a legfőbb céljuk. Ennek érdekében az átigazolási szezonban kicsit masszívabbá tették a védelmüket és az Oddtól érkezett a nagy tehetségként számontartott Birk Risa a védelem szélére, míg ellenkező irányt járt be Kitolano. Ami viszont jelentősen növeli a hazaiak esélyeit, hogy a teljes szezonra kieső Haraldseiden kívül mindenki bevethető. Kötelező a három pont a Molde számára, mivel nekik az Európa Liga miatt megmarad a dupla terhelés és a mezőny nagyon besűrűsödött körülöttük.

Az odds esésének okai a Bodo háza tájáh keresendők. Azt korábban már tudtuk, hogy a védelem tengelyéből Lode továbbra sem lesz a keretben eltiltás miatt, viszont szombat reggeli hírek szerint többen is a hiányzók közé kerültek. Az összes Eliteserien meccset végigjátszó Sampsted szint fix hiányzó, míg a mágikus hatos teljesen felbomlik erre a meccsre. Jens Petter Hauge már távozott innen a Milanhoz, míg a helyére érkező Vetlesen egyelőre nem bevethető. A másik oldala sem néz ki jól a hatosnak, mivel a jobbszélső Zinckernagel (14 gól + 13 gólpassz) és a mögötte helyet foglaló Fet sem lesz ott. Tehát a hatos megfeleződött és mivel a kispad rövid, így komoly problémák elé néznek a bodöiek. Szerintem ez lesz az a nap, mikor elvesztik veretlenségüket.

Molde - Bodø/Glimt: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp