A Liverpool az idei szezonban korántsem meggyőző. A bajnokságban bátran kijelentem, hogy szenved. A Leeds ellen nyögvenyelősen győztek, majd jött pár olyan mérkőzés, amely alapán úgy tűnt, nincs nagy baj (Chelsea, Arsenal, Lincoln), de aztán az Arsenal megverte őket, és jött az igazán nagy pofon, az Aston Villa elleni 2-7 nagyon csúnya volt. Ott mutatkozott meg igazán, hogy a járvány utáni újraindulás óta bizony nem úgy játszik a csapat, mint előtte. Az Everton elleni 2-2-öt sem tehetik ki az ablakba, mivel a Stolverkosok ellen akkor is illik győzni, ha épp utolsók a tabellán.

Ráadásul most lesérült Virgil van Dijk is, ami nálam hatalmas lehetőségnek számít a fogadás szempontjából. Alisson kapus is sérült, ezek ketten pedig vitték hátukon a védelmet. Nélkülük annyira bizonyos az ellenfél gólja, hogy nem is kell azt túlindokolni. Az Ajax imád letámadni a mérkőzések elején, amikor még nem melegedett be az ellenfél, hatalmas zavarokat várok emiatt a liverpooli védelemben.

Az Ajax mérkőzéseit néztem a felkészülés során, a kedvencem Dusan Tadic, akinek baromi jó bal lába van, az látszott a szerb-magyaron is. Az Ajaxban sokkal inkább megvan a helye, mint a válogatottban, nagyon hasznos tagja a holland csapatnak, nem véletlenül ő a csapatkapitány.

Azt olvastam a whoscored-on, hogy Antony lesérült, de én nem lennék olyan bizonyos abban, hogy nem lép pályára. Ez egy nagyon fontos meccs lesz a hazai csapat számára. Quincy Promes-ről írják még azt, hogy nem fog játszani, de szerintem ő is ott lesz a pályán és a középpálya így fog felállni: Tadic-Labyad-Antony, Promes. Simán ott van a gól bennük!

Viszont a holland védelem is gyenge, Dany Blind apróbb sérüléssel bajlódik, Martin Stekenburg helyett pedig Andre Onana véd, olyan gyenge formában van a volt válogatott kapus. Davy Klaassen 3 év után visszatért a csapathoz, ő azért is lesz érdekes, mert játszott egy szezont az Evertonnál, és hátha rá még hatással van a városi rivalizálás.

Egy szó, mint száz, mindkét csapat gólt fog szerezni, és legalább három találat.

Ajax - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp