Sajnos már besurrant az odds 1.50 alá, de még így is jónak tartom. A tipp tisztán a statisztikán alapul, mivel életemben nem láttam a két csapatot játszani, nem ismerem az edzőket, játékosokat, de szerintem az országban nincs olyan ember, aki ezekkel tisztában lenne.

A Silkeborg jelenleg a negyedik helyen áll a dán második ligában, a 7 forduló alatt ötször győzött, kétszer kikapott. Ezt én úgy értékelem, hogy fekete-fehér játékot játszik, tehát nem mismásol a döntetlenekért, egyenes, őszinte focit tol. A gólkülönbsége 20-9, ami rúgott gólok tekintetében a második legtöbb, kapott gólok tekintetében a harmadik legkevesebb. Tehát egyben van a csapat elöl és hátul is. A kupából kizúgtak az Esbjerg elleni 1-2-vel, tehát most már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk.

A második oldalon a Viborg a másodosztály éllovasa, 5-2-0 mérleggel állnak, a gólkülönbségük pedig 19-8. A kupából némi meglepetésre ők is kizúgtak, a veretes Hedensted csapata búcsúztatta őket 3-1-el hosszabbítást követően, mivel a rendes játékidő 1-1-el zárult. Szép nagy szorzót fogott, aki erre tippelt.

Visszatérve a bajnokságra, az látszik, hogy a Viborg nagyon fel akar jutni, két idegenbeli mérkőzésén hullajtott pontokat a Hobro (1-1) és az Esbjerg ellen (2-2). Nem fordult még elő olyan, hogy ne találtak volna be a kapuba, a góljukra most is lehet számítani.

A másik oldalon a Silkeborg egy idegenbeli mérkőzésén nem rúgott gólt, hazai pályán viszont szárnyal. Három mérkőzést játszottak, ezeken összesen 9 gólt lőttek!

Azt várom, hogy mindkét csapat betalál, és lesz legalább három találat most is, komoly meccsnek ígérkezik.

Silkeborg IF - Viborg FF: Gólok száma - Felett/alatt tipp