Azért a koronavírus rendesen bekavar a 2020/21-es naptárba is, úgy fest a dolog, hogyha végig is mennek a bajnokságok meg a Bajnokok Ligája, akkor bizony meccs meccs hátán lesz, 3-4 naponta játszanak BL-bajnokság ritmusban, plusz a válogatott meccsek. Na és vannak csapatok, akik majd ledobják a láncot egy idő után, és van olyan, mint a Bayern, hogy gyakorlatilag minden posztra van két olyan játékosa, hogy bárkit ütnek. Jelenleg a világ legjobb csapata. Pont. Erőnlétileg is annyira toppon vannak, hogy elképesztő, a meccseiket simán nyerik 3-4-5 gólos különbségekkel, gyakorlatilag edzőmeccs szaga van némely bajnokinak. Kilenc meccset játszottak az idei szezonban, hétszer rúgtak minimum három gólt, de inkább a 4-5 a jellemző. Hansi Flick olyan csapatot rakott össze, hogy a következő években tuti dominálni fognak, fiatalok és rutinos spílerek egyaránt egy jó csapattá kovácsolódtak. Az Atletico, amelyik arról volt híres, hogy alig-alig kapnak gólt, most egy laza négyest nyeltek be a bajoroktól. Anthony Davies a fix hiányzó, ő a Frankfurt elleni meccs lefelején szenvedett bokasérülést.

A Lokomotiv Moszkvánál nemigen örültek ennek a csoportnak, a Bayern ellen borítékolható a 0 pont, de az Atletico meg a Salzburg is masszívabb csapat. Az osztrákokkal toltak egy ikszet az előző körben, kaptak kettőt, és most a müncheniek más kávéház lesz. A főpróba sem sikerült a legjobban, hazai pályán kaptak ki a Volgográdtól, akik az első győzelmüket szerezték a szezonban.

Igazából a Bayernen múlik, hogy mennyit gurítanak, egy félgőzzel is sima lehet a három, a tavalyi kiírásban idegenben 7, 6, 3 volt a lőtt gólok száma, egy laza kis hengert várok megint.

Lokomotiv Moszkva - Bayern München: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp