Tovább tart az egykor szebb napokat is megélt Bolton Wanderers vesszőfutása. A csapat az előző, gyászos szezon után is ott folytatja, ahol abbahagyta. Jelenleg a negyedosztályban, a tabella hátsó felében helyezkednek el.

Mint ismert a klubnak anyagi gondjai voltak, vannak emiatt az előző szezonban is csak pár fordulóval később vált biztossá, hogy folytathatják a szezont, igazolva pár játékost. A klubnak 31 játékosa van, ebből 10 légiós. Legismertebb, az a Nathan Delfouneso, aki korábban szerepelt a Premier Leagueben és a korosztályos válogatottakban is. A Bolton jelenleg a harmadik legértékesebb kerettel rendelkezik, ehhez képest az eredmények nagyon nem jönnek.

Az ellenfél az a Bradford City, akikkel szeptemberben már találkoztak egyszer, akkor idegenben 2-1-re a Bradford nyert. Egymás ellen eddig négyszer találkoztak, a mérleg 0-2-2. Négy találkozóból háromszor is megvolt a gólváltás, a negyedik egy gólnélküli találkozó volt.

A Bolton pocsék szezont fut, legutóbbi tíz találkozójából mindössze egyet tudott megnyerni, a vereségek mellett még harom döntetlent tud felmutatni. Tízből négy találjozón nem tudott gólt szerezni, viszont csak egy mérkőzést hozott le kapott gól nélkül. A csapat hazai pályán is nagyon gyenge, ott is rendszeresen kapnak gólt.

A Bradford találkozóin nincs sok gól, a csapat körülbelül ott helyezkedik el, ahová jósolták, biztos bent maradó helyen, 15. Mindent egybe vetve azért nem olyan biztos a tipp, a Bradford tizenegyből öt találkozón sem tudott gólt szerezni.

A találkozó szerintem döntetlennel fog véget érni, a tippem, hogy mindkét csapat szerez gólt. Úgy gondolom, jó lehet még 1.74-ért a mindkét félidőben lesz gól.

Bolton - Bradford City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp