Az Európa Liga 2.fordulójában az F jelű négyes két legjobb együttese csap össze egymással. Az előző fordulóban a Sociedad nyerni tudott Horvátországban, míg az olasz Napoli hazai pályán kapott ki a holland AZ Aalkmar csapatától. Nincs még semmi veszve, messze van a vége, de azért figyelnie kell a Napolinak, ha tovább szeretnének jutni a csoportból.

A Napoli csapata nagyon régen, még tizenöt mérkőzéssel ezelőtt játszott döntetlent, július 15.-én a Bologna ellen idegenben. A Sociedad hét mérkőzéssel ezelőtt a Real Madriddal.

A hazai együttes nagyon jól kezdte hazája bajnokságát, jelenleg hét forduló után vezetik a bajnokságot. Pontelőnnyel a Real Madrid előtt, igaz egy mérkőzéssel többet játszottak. Nagyon jó támadójátékot játszik a baszk csapat, emellé pedig kiváló védekezés társul. A legtöbb gólt szerezték (14), valamint a második legkevesebbet kapták (3). A végső győzelemre kevés esélye van az együttesnek, de az első hat hely valamelyikére szerintem biztosan odaérhet a csapat.

Rengeteg hiányzója van a spanyoloknak, öten biztosan hiányozni fognak, további hárman pedig kérdésesek. Ezek a játékosok már korábban sem álltak Alguacil rendelkezésére, pótlásukat kiválóan megoldotta.

A Napoli csapatánál mindenki bevethető, a hírek szerint Gattuso mindenkire számíthat. A bajnokságban jól szerepel, jelenleg a második helyen állnak úgy, hogy volt egy Juventus ellen megítélt 0-3-ra a csapatnak.

Még mindig ez a két csapat a legesélyesebb a továbbjutásra, jelenleg hajszálnyival kevesebbet fizet a spanyolok első helye. Úgy gondolom, hogy az egy ponttal nem lesz elégedett egyik csapat sem, de messze van még a vége.

Real Sociedad - Napoli: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp