Ritkaság, hogy háromesélyes tippet rakok akár itt, akár élesben, valódi pénzzel, de van az a meccs és helyzet, amikor visszanyúlok a 'gyökerekhez'. A tippem az alavés Barca meccsre, hogy a Barca nyer. Őszintén szólva meglep a vendég-győzelemre adott 1,43. Ez már azért szemmel látható szorzó, kellően megbombázva szépen fialhat.

Bertomeu és a slepp megy, és ezt megtudva Messiék már a Juvét is megverték, most meg egy gyengébb csapat ellen lépnek pályára úgy, hogy nyerniük kell. Három bajnoki óta ez nem sikerült, a Sevilla ellen remi, aztán a Geta és a Real Madrid ellen zakó, sporik nem a Barcával voltak, de ezt talán említeni sem kell, ehhez hozzá vannak szokva, bele kell kalkulálni.

Az Alavés defenzív csapat, három belső védővel, két biztosítóval, egyértelműen a kontrákre mennek. Meccsenként nagyon kevés löket talál az északiaknál kaput, 2,4-et sikerül meccsenként összehozni. Nem sok. A Barcának tehát elvileg a kapott gólnak is bele kell férni. Fati ma ünnepli a 18. szülinapját, játszik vélhetően Dembélé, Messi, mindenki a fedélzeten, nagyon fontos bajnoki ez. A bal lesz az erős oldal Albával, Dest átugrik megint jobbra. Az előző idényben az alavés nem okozott komolyabb fejfájást Messiéknek, 4-1-re és 5-1-re sikerült győzni az Alavés elleni két bajnokin. Az egyik Oldalon Alba és Fati, a másikon Dest és Dembélé bontja a védelmet. Én kizártnak tartom, hogy 90 perc során 2-3 gólt nem talál a Barcelona, tényleg jól állnak sérülés terén, nem hallani semmi fertőzésről, elment Bartomeu, a BL-ben pedig jól áll a csapat, amiatt nem kell görcsölni. Én azt mondom, 1,43-ért ez előrehozott ajándék a Jézuskától

Alavés - FC Barcelona: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp