Szerintem nem nagy kockázat mostanában a Köln ellen fogadni. Néztem őket a Frankfurt ellen, nagyon káosz focit toltak, a Stuttgart ellen is csak egy büntetővel mentettek pontot. Amit megfigyeltem, hogy nagyon gyengén tolják a meccsek első félidejét: összesen 5 gólt lőttek, abból az első fordulóban a Hoffenheim ellen lőttek egyedül mezőnygólt, azóta hiába találtak be minden meccsükön, az a második félidőben történt, kivéve a Svábok ellen, ahol a büntetőjüket az első félidőben szerezték. A játékukban semmi koncepciót nem lehet felfedezni, szerintem itt lesz a legközelebbi edzőváltás. Jonas Hector, a legjobb védőjük, csapatkapitányuk lesérült, szóval most még a stabilitás is hiányozni fog hátulról.

A Bayern München hét közben Moszkvában nagyon nehezen győzte le a Lokomotivot, bár volt VAR által elvett góljuk is. Ennek ellenére halványabban játszottak a megszokottnál. Szerintem várható volt ez, mert ahogy írtam is korábban, Oroszországban mindig mindenki megszenved. Most azonban az egyik kedvenc ellenfelük ellen lépnek pályára, hiszen 2016-ban szerzett utoljára pontot ellenük a Köln.

Annyira gyenge formában vannak a Kecskések, annyira illik a játékuk a Bayern Münchenhez, hogy azt várom, kb. a 10. percben megszerzi az első gólját a Bajor csapat. Hector nélkül ez a védelem fogatlan, egy formán kívül játszó Frankfurt és egy hektikus Stuttgart is meglőtte az első félidőben a maga gólját. Nehéz elképzelnem, hogy ezt ne tenné meg a Bayern München. Viszont a Bajorok nem olyan bénák, hogy leadják a megszerzett vezetésüket. Tehát ha félidőben már vezet a Bayern, azt megtartja a végéig! Ekkora szorzón ez nem rossz.

1. FC Köln - Bayern München: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp