Hétfő esti foci az olaszoknál, ami jó kis meccsnek ígérkezik. A Hellas a bajnokságban egyetlen vereséget szenvedett, méghozzá idegenben a Parma ellen. Ivan Juric mester csapata hazai pályán a Stadio Marc’Antonio Bentegodiban három mérkőzést játszott eddig, és még gólt sem kapott. Ha csak ezt nézzük, akkor nem kérdéses a végeredmény.

Azonban én látok törést az eddigi játékban: az első jel a Venezia elleni hétközi Coppa Italia meccs. 2-0-ra ment a Hellas, kezükben volt a meccs, aztán a Venezia az utolsó 5 percben rúgott kettőt és jött a hosszabbítás. Ne felejtsük el, arról a Veneziáról beszélünk, amelyik a Serie B-ben is szökőévente rúg gólt! A hosszabbítás sem indult jól, hiszen már vezetett is a vendég csapat, de nagy mákkal egyenlített a Verona (3-3), végül büntetőkkel tovább is jutott. Ez egy idegörlő, fárasztó meccs volt, ami jó pár játékos sérülését is okozta.

A második jel: Mert Cetin (védő), Andrea Danzi (középpályás), Marco Benassi (középpályás), Miguel Veloso (középpályás), Andrea Favilli (csatár), Matteo Lovato (védő), Federico Ceccherini (védő), Samuel Di Carmine (csatár), Kevin Ruegg (védő) és Davide Faraoni (középpályás) is sérült, tehát erősen tartalékos csapat lép pályára hétfőn.

Ha most nem, akkor soha nem lesz esély arra, hogy a Hellast megverjék hazai pályán. A kupameccstől fáradtak, tele vannak sérülttel. Ha nem a Benevento jönne hozzájuk, akkor pakolhatnánk is az ellenfelüket. Így viszont inkább a gólokra kellene rámenni. Pippo csapata nagyon hektikus, a kupából is kiejtette őket az Empoli, méghozzá négyet rúgva. Viszont annyira jó kis focit játszanak, annyira szerethetőek, hogy mást nem lehet tippelni, mint a sok gólt. A Beneveto újra a három jó csatárával rohamoz: az Insigne, Caprari; Lapadula trió legalább egy gólra mindig jó! A Hellas pedig még tartalékosan is megrúghatja a kettőt.

Hellas Verona - Benevento: Gólok száma - Felett/alatt tipp