Amikor e cikk születik, még a Barca játszik a Kijev ellen is, de nem hiszem, hogy ott olyan dolog történik, ami miatt a tippem változna. A tippem márpedig acélos over, méghozzá az alap 2,5-ös line mellett.

A Barca ebben a bajnokságban nem ontja a gólokat. Meccsre-meccsre fogy a lendület, hisz a Koeman-éra első két meccsén még kapart a Barca, de a Villarreal és a Celta elleni KO-k után nihil. Most az FTC ellen lőtt ötöst ne nagyon számítsuk, nyilván a Fradi azért minőségben más szint. Hat bajnokin nyolc pont, az a 10 lőtt gól sem sok... Ennek ellenére bízom én a gólokban, és annak ellenére is, hogy a Betis mennyire csalta a focit hétvégén. Az Elchét tömhette volna, mint egyszeri paraszt a fizetett csajt, de nem tette. Más kérdés, hogy az Elche sem támadott le. A Betis mondjuk lőtt három gólt, meg akkor került helyzetbe, amikor akart, ez jó jel! Emerson meggyógyult, támadásban nem mindegy, játszik-e, vagy se. Másik oldalon Moreno simán ideális vődő over szempontjából, hisz sokat játszik előre, így sokat is ragad fenn, mögötte pedig ott a tér, amit mondjuk Dembélé befuthat.

A Betis híres arról, hogy a nagy csapatok ellen nagy meccset játszik. Tényleg olyan együttes, amely sokszor meg is veri a nagyokat, aztán belehal, és meccsekig nem tér magához. Nagy emócióval élik meg ezeket a meccseket, Farkas Norbi szavaival élve tudják, hogy mi a nagy színpad. Egy Barca, egy Real ellen 1000 fokon égnek. elég csak megnézni mondjuk a Barca elleni H2H-s meccseket, előző idényben 2-3 és 5-2, előtte 1-4 és 3-4, ráadásul a 3-4-es meccs a Betis győzelmét jelenti a Camp Nouból. Általában, -vagy szinte mindig- sok lapos, sok gólos, eseménydús meccsek ezek, és most is ezt várom. Minőségi spílerek. A Barca győzelmi kényszerben, a Betis meg szeretné még mélyebbre döngölni a Barcát. Nem hiszem, hogy nem születik három dugó minimum.

FC Barcelona - Real Betis: Gólok száma - Felett/alatt tipp