A Valencia őrült meccset játszott a Getafe ellen vasárnap este. Szerintem az idény meccse volt eddig, minden volt ami kell egy latin meccshez: Gólok, lapok, videózás, lökdösőddés, rúgdosódás, tizi, kiállítások. Az élvonalban debütáló spori úgy is kiszórt 13 sárgát és 2 pirosat, hogy nagyon magasan volt nála a határ, sokmindent elengedett, de a végére ezek szétkapták egymást.

A Geta hozta a mocskos fociját, de Musah sebessége góllá érett a 22. percben, aztán a Geta az 56. percben emberelőnybe kerül, Correia így nem is játszik majd a Real ellen (Lesz jelentősége), a Geta fordított, majd a legvégső momentum a meccsben, amikor a spori is megsajnálta a Valenciát, és befújt egy tizit, ami ilyen 50/50-es szitu volt, be is lehetett fújni, meg nem is, de ennyi járt a Valenciának. Soler a 100. percben egyenlített, két csapat 1-1 pontért ennyit még nem melózott.

Szóval az látszott, hogy a Valenciának tartása, megjegyezem, nem mindig. Viszont Correiát elveszítették, és mivel az előző héten Kondogbiától is megváltak, így szűrő nem igazán maradt, mert Wass megy vissza a védelem szélére. Racic juthat értékes játékpercekhez, de keskeny ez a Valencia. Főleg az hátul, és a Real Madrid azért színesebb támadásban, mint a Geta. Wasst Vini megeszi, Gayá is bajban lesz, de amit uralhat a Madrid, az a középpálya. Nem domináns a Valencia védelme, Paulista sem az, sokat hibázik, aztán Mangalát a földön verik a Real játékosai, mert full nehézkes, Guillamónt (ha ő játszik) a levegőben, mert picike belső védő szinten. Ramos vagy Benzema fejjátékát ismerve sima a gól pontrúgásból, és már Kondogbia sincs, aki magasította a Valenciát. Tény, a Madrid fárasztja magát az Inter ellen is, de ez a Valencia képtelen lesz lehozni a meccsét két kapott gól alatt vasárnap. Jó odds, ez tuti esik vasárnapig minimum egy tizedet.

Valencia - Real Madrid: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp