Papírforma 3,60-as oddsért? Létezik ilyen? Szerintem ezen a meccsen ez a kimenet teljesen játszható az első két kör alapján, így a véleményem szerint, kicsit túlárazták ezt a szorzót.

A Ferencváros derekasan helytáll a Bajnokok Ligája csoportkörében is. Ezt vártuk tőlük és ezt teljesítik is. A támadójátékban van fantázia, viszont hátul igen nagy nyomás van a zöld-fehér védelmen. Ez nem igazán kizárólag a védelem hibája, miután a középpályás sor sem tud kellőképpen szűrni, hiába áll ott a Sigér - Kharatin - Somália/Laidouni hármas. Ez a Bajnokok Ligája-selejtezőjében és tavaly az Európa Liga csoportkörében elegendő volt, azonban itt a csapatok már jóval gyorsabban cselekszenek. Láthattuk, hogy a Barca és az első félidőben a Kijev számára sem okozott nagy problémát a gólhelyzetek kialakítása és azt gondolom, ez a Juventus számára is megoldható lesz. Viszont a támadótrió mindegyik meccset alakított ki komoly gólhelyzeteket. Tokmac ihletett formában, Isael jól működik vele együtt, míg Zubkov elmarad a tavalyi szintjétől. Ettől függetlenül majdnem otthon (Puskás Aréna) hasonlóan attraktív megoldásokat, helyzeteket és gólt várok a Fraditól.

Az eddig sem rossz nevekből álló Juventus támadó szekciója a hétvégén kibővült Cristiano Ronaldóval. A Barcától ötöt, míg a Kijevtől kettőt kapott a Fradi védelme. Ezek alapján nehezen tudom elképzelni, hogy szerdán jobban zárna hátul a hazai védelem. 2-3 gól elvárható a Juvétól és így egyre közelebb kerülünk a tippem sikerességéhez. Ne feledjük el, hogy a zebrák vereséget szenvedtek az előző körben otthon, így most a Fradi ellen nem hibázhatnak. Kell az önbizalomnövelő győzelem és erre igazából optimális ellenfél a budapesti csapat. Segíti tippünket, hogy több hiányzó van a Juve védelmében, így számomra ez a leginkább megjátszható tipp ezen a meccsen!

Ferencváros - Juventus: Juventus nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp