Ez a majdnem 10/10-es tipp egyébként, egyedül az kavarhat be, ha Rublev beleizgul itt a világbajnokság adta miliőbe, máskülönben egy szettet (meg a meccset is) nagyon simán hoznia kell.

Ha ez a 2020-as csonka év valakinek bejött, akkor az Andrey Rublev, a legtöbb meccset (46) nyerte a touron, és több tornacíme (5) van, mint Djokovicnak, nyert Adelaidéban, Dohában, Hamburgban, Szentpéterváron és Bécsben is, bejött a top 10-be, így nem annyira meglepő, hogy életében először bejutott a londoni világbajnokságra. A szentpétervári, és a bécsi torna az ugyanúgy fedett volt, mint a mostani londoni, így elég jól belőtte magát ilyen körülmények között. Nagyon hamar, felszállóágban üti meg a labdákat, elveszi az időt az ellenféltől, és ez a gyors játék meglehetősen stabil is. Mind a két oldalról bombázza a labdákat, nincsen gyengébb oldala, és adogatásban is magabiztos.

Rafa Nadalnak nem nagyon megy fedett pályán, nem véletlenül nem nyerte meg még a legjobb éveiben sem a párizsi Masterst, sem az év végi világbajnokságot. Nem is játszott Párizson kívül fedett pályán, ott is minden meccse nyögvenyelős volt, szenvedett rendesen, még Zverev sima kettőben el nem verte az elődöntőben. Elég rendesen lekésik a tenyeresekről is, így pedig nem tud irányítani, nagyobn sok hibával játszott, amit meg is büntettek, Feli Lopez, és Busta is csent tőle egy szettet, de tavaly is mind a három csoportmeccsén szetthátrányba került, és az elődöntőbe sem jutott tovább.

Ha nem Londonban lenne akkor a sima Rublev win is 10-es lenne, így viszont csak óvatosan bánok a téttel (meg a pénzemmel), egy szettre mindenképp jónak kell lennei az orosznak.

Nadal, Rafael - Rublev, Andrey: Szett hendikeppel - Hendikep tipp