Mondanám, hogy az előző GURU-s tippem a múlthavi tippeimet hűen tükrözte, de úgy gondolom az volt az a mérkőzés ahol egyáltalán nem bántam, hogy elment. Azok után, hogy Izland egy nagyon szerencsés góllal vezetést tudott szerezni, nyugodtan játszodhatták azt ami számukra az ideális, beállnak 10 emberrel a saját kapujuk elé, és várják mire lesz képes a magyar válogatott a labdával, hogy aztán nyugodtan lekontrázhassanak. Hát sokra nem voltak képesek a magyarok hogy legyünk őszinték, de kicsit a szerencsének is köszönhetően, és annak, hogy Izland a 80. perc környékén nem tudta lezárni a meccset sikerült kikapniuk a maradék pár percben. És kezdődhetett a meccs végén a magyar fiúk jól megérdemelt ünneplése, mert bár focizni nem tudta megtanítani őket Rossi (abból főz igaz-e amiből tud) de küzdeni akarásból ismét jelesre vizsgáztak a srácok.

Vasárnap este újabb nemzetek ligája név alatt futó barátságos mérkőzésre kerül sor, ami a csütörtöki mérkőzés után mondhatjuk, hogy a kutyát sem fogja érdekelni. Lesznek is bőven hiányzók a keretben, hisz Gulácsi és Orbán sérülésre (másnaposságra) hivatkozva nem fognak pályára lépni, valószínűleg már úton vannak vissza Lipcsébe, ahogy Sallai Roland is csak egy mérkőzésre volt elengedve a Freiburgtól. Ezek mellett még eltíltás miatt nem játszhat Fiola Attila és Szalai Attila sem, tehát a teljes hátvédsor hiányozni fog az előző mérkőzéshez képest. Marco Rossi skypeon keresztül nyugodtan kisérletezhet tehát a jövő évi EB-re. Feljutást megcélozni az A csoportba teljesen felesleges lenne a magyar válogatott számára, hisz ha spanyol/olasz/angol csapatok ellen kell felkészülési mérkőzést játszani, akkor ott kisérletezéseknek helye nem nagyon lehet, hisz csúnya vereségekbe lehet beleszaladni, meg kell maradni a B-C csoport között, ahol a magyarokkal egyenrangú ellenfelek ellen készülgetni.

Mivel a szerbek is EB selejtezőről jönnek, és velünk ellentétben ők ki sem jutottak, nem a holnapi mérkőzés lesz az év mérkőzése, egy lapos, gyenge iramú mérkőzésre számítok, ahol a döntetlen mindkét félnek megfelelő eredmény lehet, de a sok magyar hiányzó miatt az x2 mellett teszem le a voksom.

Magyarország - Szerbia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp