Utolsó forduló az F csoportban, ahol a már biztos kieső Durrant mérkőzik meg a minden bizonnyal első helyen záró James Wade-el. Nagyrészt ugyanazt fogom beírni, mint Durrant előző meccsére, a körülmények és a történések nem igazán változtak, így előre is bocsi az ismétlésért...

Wade az általa több mint 10 éve hozott magas standard játékot hozva nyerte első két meccsét, mellyel bebiztosította továbbjutását a csoportban. Hajtani kell viszont az első helyért is, amit egy győzelemmel biztosíthatna be, ugyanis a csoportgyőzteseknek egy laza 3500 fontos bónusz is jár a továbbjutáson kívül. Nem hiszem, hogy el fogja lazáskodni a meccsét Wade, ugyanis nem babra megy a játék. A játéka alapból is megvan ahhoz, hogy akár kezdésből, akár hátulról egy korai breakkel másfeles hendivel is verje Durrantet.

Durranttel nem sok minden változott tegnap óta, a mai Heta elleni játékán is látszott, hogy mennyire megviselte a betegsége. A tömeg már kezdett kicsit helyrerázódni, de a duplákkal még mindig szörnyen bánt el, ami Wade ellen kevés lesz, ugyanis Wade kifejezetten jó kiszállózónak számít a mezőnyben. Nyilván Duzza nem szeretne utolsó lenni a csoportjában, viszont a -8-as legarányán konkrétan már semmi nem segíthet. Nem fogja ingyen adni a bőrét a háromszoros BDO világbajnok, de a jelenlegi körülmények között nem tudom elképzelni, hogy teljesen egyenlő ellenfele tudna lenni Wade-nek. Azért a 3500 fontos bónusz hajtani fogja Wade-et és ha nem kényelmeskedi el a meccset, akkor simán fedezni fogja ezt a hendit.

Wade, James - Durrant, G: Kör hendikeppel - Hendikep tipp