Az angoloknak több látszott ebben a csoportküzdelemben, mint ami végül kijött. Bizonyosan nem lesznek csoportelsők, és ez nekik már csalódás. Sőt, a második hely sem jött össze, mivel a dánoknak jobb az egymás elleni eredménye. Az utolsó két meccsükön elszenvedett két vereség pecsételte meg a sorsukat, a dánok elleni hazai fiaskó abszolút nem volt benne a levegőben (0-1).

Tehát kicsit csalódottan vágnak neki az Izland elleni találkozónak. Az északiak szereplése szintén csalódásnak mondható, mivel 0 ponttal állnak a csoport utolsó helyén, jövőre már a B-ligában szerepelnek. Ahogy Hajdú B Pista is mondta, újra kell építeni a csapatukat, mert nagyon elöregedtek. Eric Hamrén szövetségi kapitány bizonyosan távozik, utódja még nem ismert.

Ez tehát egy hattyúdal az izlandi csapatnak, renomé helyreállítás az angoloknak.

Az északiak a nagy generációból hazaküldték Ragnar Sigurdsson, Alfred Finnbogason, Gylfi Sigurdsson és Johann Berg Gudmundsson játékosokat, tehát ők biztosan nem lépnek pályára. Helyettük Alfons Sampsted, Aron Gudjohnsen és Fannar Baldursson fog kezdeni. Totális B-csapat.

Erre alapozom a tippemet. Szerintem nincs ok arra, hogy bárki védekezzen. Hamrén búcsúztatóját nem lehet egy 0-0-al lezárni. Támadóbb csapat kell Izlandtól, mint volt a magyarok vagy a dánok ellen, mert láttuk, ez mindig megbosszulja magát. Az angoloknak szintén van miért játszani. Ciki volt az elmúlt két meccs, tehát gólokat vár tőlük a közvélemény. A Sancho, Foden; Kane trió fog támadni, nem hinném, hogy legalább kétszer ne találnának be a tartalékos Izlandnak. Szerintem tehát meglesz a legalább három találat a mérkőzésen.

Anglia - Izland: Gólok száma - Felett/alatt tipp