A szerencsésebb csapatok most értek el a Bajnokok Ligája csoportkörének azon szakaszához, ahol már a visszavágók jönnek, MOTW (hét meccse) revansára Barcelonában kerülhetne sor, ám sok minden nem szól a katalánok ellen.

Ahhoz, hogy egy Barcelona vereségig visszamenjünk az időben, nagyon sok meccset végig kéne lapozni, az eredmények.com például nem is bír annyit feleleveníteni. Gyakorlatilag ez a Barcelona Európa, és akkor nyílván a világ legjobb csapata most kézilabdában. Otthon meg még gyilkosabbak, szétszedik az összes ellenfelüket, nem igazán állnak meg a második félidőre sem, idén otthon a legkevesebb dobott góljuk 38 volt, és a 40 lőtt gólokat is bőven karcolgatják, sőt a Valladolid beleszaladt 50 gólba is. Ötven gól, az azért nem emberi, sokszor két csapat sem hozza ezt össze. Mondjuk ehhez kellenek olyan játékosok is, mint amelyek náluk vannak, gyakorlatilag minden posztra van 2, de inkább 3 világklasszis. Entrerrios utolsó évét kezdte meg profi kézisként, a sors fintora lehet, hogy fél éven belül két BL-t is nyerhet. A két szél az halálbiztos kéz, Janc és Aleix Gomez, a múlt heti meccsen is rengeteg lerohanás gólt szereztek. Aztán a belső hármasból Palmarsson, Dika Mem, N'Guessan, Cindric, Dolenec, Entrerrios, gyakorlatilag mindegy ki játszik, mert simán átlőnek minden falat, vagy behúzzák Sorhaindonak.

A Kiel úgy tűnt nagyot húzott, hogy Sagosent elhozta a PSG-ből, de jelenleg nem úgy fest, hogy a norvég megváltja a világot. Idén már három nagy cumiba is beleszaladtak, a BL-ben a Barca 6-tal, a Nantes 8-cal verte az észak németeket, míg a bajnokságban a Wetzlar 9-et tett közé, ami azért azt mutatja, hogy Jícha együttese könnyen le tudja dobni a láncot.

A Barca szerintem most mindenki felett áll, és majdnem mindenkinek meg tudja dobni a 35-40 gólt, nagyon gyorsak, nagyon biztoskezűek, így bőven benne van, hogy ma is gólfesztivált rendeznek.

FC Barcelona Lassa - THW Kiel: FC Barcelona Lassa által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp