Nem egy olyan tipp, ami megváltja a világot, ettől még szerintem jó. Adott a világ egyik legjobb csapata, amely bár a formája alapján azért nem épp a legjobb, de láttuk az Inter ellen, hogy ütőképes. Az egy dolog, hogy akadnak sérültek, nem játszott az Inter ellen az alfa és omega, azaz Ramos és Benzema, a jelen Real Madridjának két legjobbja, de akik bekerültek, azok hozták a kötelezőt. Tény, kellett Taylor spori, és az UEFA, meg a bolond Vidal, de a tény az tény, simán nyert a Madrid.

Mariano talán kap még egy esélyt, de ha nem, akkor majd más. Mondjuk ki más, Benzema és Jovic sincs, szóval ő kezd, Asensio, Isco is kaphat esélyt a bizonyításra. Én mondjuk a Rodrygo-Vini Jr duót játszatnám, de majd Zidane megmondja a tutit.

A Real Madrid sok pontot elszórt, akár a bajnokságban, akár a BL-ben. Viszont ahogy a BL-ben a spori visszahozta (mondjuk a kiállítás előtt is egykapuzott a Madrid, Nacho felrúgása meg valóban tizi volt)úgy a bajnokságban sem fogják elengedni a Madrid kezét. Az Alavés ellen szokott menni a Real Madridnak, korábban írtam a meccsről, és ott néztem a statot, hogy a 2000-es években amikor Madridba, a Realhoz ment az Alavés, egyszer (épp legutóbb) kapott kettőt, de egyébként rendre 3-5 között vitt haza gólokból. Tény, hogy most nincsenek nézők, meg nem is a megszokott stadionjában játszik a Madrid, de én az Inter elleni meccsből indulok ki, ahol éles volt Kroos, éles volt Modric, jól mozgott Ödegaard és Hazard, szóval sok az éles kés Zizou fiókjában. Mivel a Real azért gólt képes gólt kapni, így nem árt majd 2-3 dugót összehozni elöl. Masszív csapat az Alavés, de úgy érzem, ez a két hazai gól azért vállalható opció.

Real Madrid - Alavés: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp