Egyelőre az utolsó két helyen állnak a csapatok a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Az oroszok eddigi mérlege 4 mérkőzésen 0 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, 4-5-ös gólarány, 3 pont; míg az osztrákoké 4 mérkőzésen 0 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség, 7-14-es gólarány, 1 pont. Az egymás elleni mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult Ausztriában. Mint az előbbiekben említett eddigi mérlegekből is kiderül, egyik együttesnek sincsen még egyetlen győzelme sem, s valószínű, hogy ilyesmit csak egymás ellen tudnak megtenni. Alighanem ez a találkozó lesz az egyetlen lehetőségük, hiszen nemsokára véget ér a csoportkör és onnantól nekik már nem lesz több meccsük a Bajnokok Ligájában, hiszen vélhetően mindketten búcsúzni fognak. Ám mivel a BL-ben sok pénzt ér egy győzelem, vélhetően mindkét csapat úgy szeretne búcsúzni, hogy legalább egy meccset nyert a Bajnokok Ligájában. Ezt most egymás ellenében vélhetően megteheti majd az egyik csapat, nyilván és feltéve, hogy és ha élni tud és bír a lehetőséggel.

Én ázsiai hendikeppel a hazaiak győzelmére tippelek. Egyrészt azért tippelek az oroszokra, mert ezen a meccsen ők azok, akik otthon játszanak, másrészt pedig azért tippelek rájuk, mert úgy vélem, hogy a kimaradók terén is ők állnak egy picivel jobban. Nem lépnek pályára: a 24 éves középpályás Dmitri Barinov (térdsérülés), a 30 éves csatár Fedor Smolov (izomsérülés) és a 22 éves hátvéd Mikhail Lysov (izomsérülés), illetve a zambiai Patson Daka (combsérülés), a japán Masaya Okugawa (izomsérülés) és a francia Antoine Bernede (sípcsontsérülés). És bizony az én olvasatomban Patson Daka és Masaya Okugawa hiánya némileg több problémát okozhat, mint Fedor Smolov és Dmitri Barinov hiánya.

No, és persze még az is van az oroszoknál, hogy a zárómeccsen a Bayern otthonába fognak látogatni, s nagyon finoman fogalmazva nem ők az esélyesek Münchenben. Ja, és még az is van náluk, hogy amennyiben verik az osztrákokat, akkor vélhetően előre fognak lépni a 2. helyre és néhány napon keresztül álmodozhatnak majd arról, hogy továbbjutnak a Bajnok Ligájában.

Tipp: Lokomotiv Moszkva ázsiai hendikep.

Lokomotiv Moszkva - Red Bull Salzburg: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp